Hyvä varavoimahuollon asentaja, haluamme juuri sinut!

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö etsii jälleen lisää loisto-osaajia. Kasvumme kiihtyy ja etsimme nyt etupäässä varavoimahuollon asentajia. Asemapaikkasi on Tampereella, mutta työ tapahtuu kentällä asiakkaiden luona. Tarjolla on mielenkiintoisia työtehtäviä vaihtuvissa maisemissa, hurttia huumoria sekä muutenkin mukava työporukka.

Varavoimahuollon asentaja

Työtehtäviisi kuuluvat dieselgeneraattorien ja dieselpumppujen huolto- sekä korjaustyöt. Asemapaikkasi sijaitsee Tampereella, mutta työ tapahtuu kentällä asiakkaiden luona. Työtehtävä on monipuolinen ja sisältää mm. varavoimajärjestelmien vaativat vianselvitykset, muutostyöt, asennukset ja käyttöönotot sekä loppuasiakkaiden koulutus.

Odotamme sinulta vahvaa osaamista sähkövoimatekniikasta sekä ymmärrystä generaattoritekniikasta ja ohjauslogiikoista. Aiempi kenttätyökokemus sekä dieseltekniikan tuntemus katsotaan eduksesi. Lisäksi edellytämme sinulta oppimishalua, paineensietokykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Englanninkielen ymmärrys ja hyvät tietotekniset taidot edesauttavat tehtävässä menestymistäsi. Ajokortti ja kotimaan matkustusvalmius ovat ehdottomia vaatimuksia. Tehtävien luonteesta johtuen asenteesi työturvallisuuteen tulee olla tinkimätön. Huolellisuus ja tarkkuus ovat sinulle itsestään selvyyksiä. Töitä teet reippaalla otteella ja kohtaat mielelläsi myös asiakkaita työn lomassa. Sormesi ei eksy suuhun ongelmatilanteessa, vaan mietit itse pulmaan sopivan ratkaisun.

Tarjoamme sinulle osaamistasi vastaavan ja tehtävään sitoutumistasi tukevan palkkauksen sekä kilpailukykyiset edut, vakituisen työn ja vaativan, kehittymisen mahdollistavan työympäristön. Suosimme hakijoita, jotka etsivät pitkää ja vakaata työsuhdetta. Työpaikkaan ja työtehtäviin järjestämme perehdytyksen tarpeen mukaan. Huomioithan, että työtehtävissä asiakkaamme vaativat suostumusta turvallisuusselvityksiin ja huumetesteihin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Henkilöstötalon henkilöstökonsultti Pirita Haapanen, puh. 010 2306 532/pirita.haapanen@henkilostotalo.fi. Jätä hakemuksesi tehtävään ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kera Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi viimeistään 27.2.2019. Käytä otsikkona hakemaasi paikkaa. Löydät varavoimahuollon asentajan työpaikkailmoituksen Suomen Henkilöstötalon sivuilta.

Kaiken varalta

Viiden Dieselvoiman osakkaan visio oli aikanaan tehdä varavoimakoneiden ja palopumppujen kaupasta sekä niiden huollosta asiakasystävällistä. Tästä syystä syntyi Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö reilut kuusi vuotta sitten, jossa motot ovat yhä edelleen samat “Kaiken varalta” ja “Arvostamme sinun yritystäsi!”. Sittemmin olemme onnistuneet monissa tavoitteissamme yli odotusten ja toimintaa kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Suomen Diesel Voima työllistää tällä hetkellä lähes 20 ihmistä. Toimintamme kattaa koko Suomen. Tampereen lisäksi lähdemme joustavasti matkaan myös Helsingistä ja Oulusta. Tervetuloa tutustumaan ja lukemaan lisää! Ken tietää, saatat olla itse osa mahtavaa porukkaamme jo aivan pian.

Haku on käynnissä 27.2.2019 saakka.

4+1 vinkkiä kesälomamoodiin pääsemiseksi

Keräsin yhteen henkilökuntamme parhaat vinkit lomamoodiin pääsemiseksi. Miten päästä sopivasti töistä irti ja miten kerätä motivaatiota taas työhön paluuseen?

Koululaiset viettävät ensimmäistä kesälomaviikkoaan juuri nyt. Suurin osa Suomesta hiljenee toimisto ja tuotantohalli toisensa jälkeen viimeistään heinäkuussa. Elokuussa taas starttaillaan kesän jäljiltä usein melko lupsakoissa tunnelmissa ja kiihdytetään loppukiriin joulua kohden. Mutta nyt ajatukset äkkiä pois joulusta, talvesta ja kylmästä. Nyt on kesä ja tällä hetkellä sääennusteet näyttävät suotuisilta. Ehkäpä teemme tänä vuonna juhannuksena jotain muutakin kuin hytisemme toppatakeissa kokkoa katsellen. Meidän mielestämme parhaat vinkit lomalle ja töihin paluuseen ovat tässä.

1. Lähde pois kotoa

Vaikka kotisohva kutsuva onkin, vietät suurimman osan ajastasi vuoden aikana joka tapauksessa sen läheisyydessä. Lähde siis vaikka vaan päiväksi tai pariksi pois kotoa. Mökille, sukuloimaan, vierailulle ystävien luo, patikoimaan, risteilylle tai pidemmälle ulkomaan matkalle. Mihin tahansa, kunhan olet muualla kuin kotinurkissa. Tämä kääntää ajatukset hyvin pois töistä ja nollaa myös hetkeksi kaikki to do -listalla olevat kotityöt.

2. Hanki riippumatto

Tämä vinkki on ollut toimitusjohtajallamme omassa käytössä jo pidemmän aikaa. Riippumaton saa kätevästi paikkaan kuin paikkaan, joten mikäpä sen mukavampaa kuin kotipihassa tai patikkaretkellä ottaa pienet nokkaunet riippumatossa. Sään salliessa kokeile myös nukkumista riippumatossa tähtitaivaan alla. Täydellinen nollaus ja löhöilyn mahtavuus on takuuvarmasti saavutettu.

3. Nauti vauhdin hurmasta

Ihminen tarvitsee sopivan annoksen adrenaliinia aina silloin tällöin. Dieselvoiman porukka on lähes läpeensä auto- tai moottoripyörähullua sakkia ja näillä kulkupeleillä vauhdin hurma on taattu. Hyviä ja ekologisia vaihtoehtoja kesällä ovat juoksu, pyöräily ja veneily. Suuntaa siis rannalle tai jäätelökioskille viima kasvoillasi ja takaan, että siinä samassa myös työasiat ovat kaikonneet viiman mukana päästä.

4. Järjestä virkistyspäivä töihin palatessa

Kun jälleen töihin palaillaan rentoutuneena, järjestäkää töissä virkistyspäivä. Tämä on mielestämme oivallinen tapa suunnata katseet yhdessä syksyyn ja löytää jälleen yhteinen sävel lomien jälkeen. Me päätimme järjestää elokuun loppuun oman virkistyspäivän, jonka ohjelma tulee osallistujien tietoon vasta varsinaisen päivän koittaessa. Nähtäväksi jää, mitä mieltä firman miehet kesäpäivän ohjelmasta ovat, mutta vankka uskomuksemme on, ettei kellekään tule tylsää. Sen verran voimme paljastaa, että ohjelmassa on tiimihenkeä entisestään vahvistavia harjoituksia. Näin työnteko sujuu kuin siivillä, kun syyskuu alkaa.

+1 Tee ennen kesälomaa ainakin nämä

Vaikka kesälomasta puhutaankin, emme kuitenkaan katoa minnekään. Jos haluat jo ennakoida tulevaa ja hoitaa syysmyrskyt mielessä pitäen varavoiman kuntoon, nyt on siihen paras aika. Myös palopumppu varmistamaan sprinklerijärjestelmän vedensaanti on hyvä laittaa tilaukseen nyt ennen loppusyksyn ruuhkia. Näiden laitteiden huoltoväli kannattaa tarkistaa ennen lomalle lähtöä ja tilata meiltä huolto mahdollisimman pian. Näin voit rauhallisin mielin lomailla, kun tiedät, että varavoima-asiat ovat mallillaan. Ota yhteyttä, olemme täällä – kaiken varalta!

Insinöörien turinat: Insinööri on aina insinööri

Ajattelutapa: insinööri

Tällä viikolla insinöörit ja olisiko oikea sana sitten vaikka toimistomme wannabe-boheemihumanistit ovat kinastelleet mm. radio- tms. aalloista. Humanistin päähän ei mahdu, etteikö tähän päivään mennessä kaikki netti- ja puhelinyhteydet liiku erilaisten aaltojen ja ilman kuljetuksella läpi mistä tahansa, oli kyseessä sitten kiviseinä tai vaikka puunoksa. Insinööri taas vastaa: – Mahtavaa, kun maailma näyttäytyy insinööreille paljon yksinkertaisempana. Ja asiaa demonstroitiin humanisteille pyytämällä katsomaan toista silmiin ja kysymällä: – Näkyykö? No, entä näkyykö nyt, kun on paperilappu välissä? Tämä herätti molemminpuolin hilpeyttä.

Tästä ajauduimme mielenkiintoiseen keskusteluun insinööreistä ihmisinä. He ovat usein luonteeltaan hyvin rationaalisia ja luottavat tieteelliseen faktaan enemmän kuin mutu-tuntumaan. On siis aivan turha kysyä insinööriltä, millaiset verhot hän on ajatellut keittiöönsä hankkia, sillä todennäköisesti saat vastaukseksi vastakysymyksen miksi keittiössä edes pitäisi olla verhot? Ikeassa insinööri siis hyvin suurella todennäköisyydellä kärsii, mutta annetaanpa hänelle joku mielenkiintoinen tekninen ongelma ratkaistavaksi, niin johan alkavat silmät kiilua ja sormet syyhytä. Ei tietenkään voida yleistää kaikkiin, mutta usein se näin menee. Insinööri tekee pilkuntarkkaa työtä, siinä missä humanisti menee laveammalla kulmalla läpi ongelman tai haasteen. Insinööri punnitsee jokaista vaihtoehtoa hengästyttävän monelta eri kantilta. Insinöörin ajattelutavassa tuntuu aina olevan jotain samankaltaisuuksia, vaikka muuten he eroavat toisistaan yhtä paljon kuin muutkin ihmiset.

Ovatko insinöörit rikki? Pitääkö ne korjata?

Tämä humanisti esitti myös kysymyksen, että onko edelleen niin, että parisuhteessa insinöörin kumppanina on useimmiten sairaanhoitaja. Tällaisen väitteen kuulin nimittäin joskus Tampereen ammattikorkeakoulun eräältä opettajalta vuosituhannen alussa. Sain vastaukseksi hyvinkin insinöörimäisen tokauksen: – Katsotaanpa nyt vaikka Tampereen ammattikorkeakoulujen suurimpia opiskelijaryhmiä ja ne koulut ovat vierekkäin. You do the math. Kysymykseen miksi näin on, sain vastauksen: – Sairaanhoitaja pyrkii aina korjaamaan ja auttamaan ihmisiä. Insinöörit ovat heille tämän takia sopivia kohteita. Jälleen hihitystä ja hekotusta.

Yllättävää kyllä, me kaikki erilaiset luonteet erilaisine ajattelutapoinemme mahdumme saman katon alle todella hyvin. Tilaa touhuta omalla tontillamme on meillä kaikilla. Insinööri saattaa silloin tällöin huokaisten hieman pyöritellä silmiään “humanistien höpsötyksille”, mutta silti hän kiinnostuksesta kihisten miettii, millaisen tyky-kesäpäivän ohjelman ne humanistit tällä kertaa keksivät suljettujen ovien takana. Useimmiten nämä kahvipöytäkeskustelut insinöörien kanssa ovat äärimmäisen hauskoja ja on hienoa huomata, kuinka porukka viihtyy yhdessä.

Ja kaikeksi onneksi asiantuntijainsinöörit puhuvat asioista sujuvasti ja samalla kielellä keskenään, jolloin syntyy asiakasta parhaiten palvelevia laitteita ja uusia palveluita, jotka helpottavat elämää. Jos haluat tutustua enemmän insinööreihin Suomen Diesel Voima Osakeyhtiössä ja siihen, mitä mielenkiintoisten kahvipöytäkeskustelujen lisäksi teemme, kurkkaa yhteystiedoistamme, keitä olemme ja etusivultamme, mitä teemme. Tai jos haluat osaksi mielenkiintoisia kahvipöytäkeskusteluja, laitahan viestiä. Insinööri tai ei, hyville tekijöille on aina tilaa.

Tässä juttusarjassa paneudumme insinöörien syvimpiin ajatuksiin. Ne voivat usein olla eriskummallisia tai sitten todella loogisia, koskaan ei voi kahvipöydässä tietää, mihin keskustelun tie vie.

Haussa asentajia – rekrytoimme jälleen

Haussa asentajia!

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö etsii jälleen lisää loisto-osaajia. Haussa on nyt sähkö-/automaatioasentajia sekä moottori-/ajoneuvoasentajia. Tarjolla on molemmissa mielenkiintoista työtä vaihtuvissa maisemissa, hurttia huumoria sekä muutenkin mukava työporukka.

Haussa sähkö-/automaatioasentaja

Meillä olisi nyt hyvän sähkö-/automaatioasentajan kokoinen aukko täytettävänä. Voit olla jo kokenut konkari tai alan vasta-alkaja, tärkeintä on, että sinulta löytyy oppimishalua ja olet valmis matkustamaan ympäri Suomea. Sinulta löytyy jo ymmärrystä erilaisista automaatiojärjestelmistä ja mielellään kokemusta muustakin kuin talosähköjen asennuksesta. Sormesi ei eksy suuhun ongelmatilanteessa, vaan mietit itse pulmaan sopivan ratkaisun. Et pelästy tietokoneen käyttöä, pilkut ja pisteet löytävät paikkansa niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Selviydyt myös englanniksi. Et koe isompiakaan koneita uhkaksi vaan otat ne mahdollisuutena ja olet mielellään ennenkin koskettanut moottorin ja varsinkin dieselmoottorin metallista kylkeä. Huolellisuus ja tarkkuus ovat sinulle itsestään selvyyksiä. Töitä teet reippaalla otteella ja kohtaat mielelläsi myös asiakkaita työn lomassa. Töissäsi pääset kasaamaan, asentamaan ja korjaamaan varavoimakoneita ja palopumppuja. Sen lisäksi pääset myös modernisoimaan jo iäkkäämpiä laitoksia.

Haussa moottori-/ajoneuvoasentaja

Hakemamme moottori-/ajoneuvoasentaja onkin sitten jo kokenut kaveri, joka etsii uutta suuntaa urallaan. Tiedät laajasti moottoreista, erityisesti dieselmoottoreilla on sinulla mielessäsi erityinen paikka. Ymmärrät myös sähköjen päälle. Osaat sanoa sanottavasi selkeästi suomeksi ja mielellään englanniksi joko suoraan puhuessasi tai kirjoittaessasi sen tietokoneen ruudulle. Olet valmis reissaamaan ympäri Suomea. Myös sinulle huolellisuus ja tarkkuus ovat itsestään selvyyksiä. Töitä teet reippaalla otteella ja kohtaat mielelläsi asiakkaita työn lomassa. Töihisi kuuluvat varavoimakoneiden ja dieselpumppujen kokoonpano-, asennus- ja korjaustyöt.

Jos kiinnostuit ja jompikumpi tehtävistä tuntuu sopivan kuin nenä päähän, ota yhteyttä mitä pikimmiten:

Petri Salminen

p. 050 366 8998

petri.salminen@dieselvoima.fi

Kaiken varalta

Viiden Dieselvoiman osakkaan visio oli aikanaan tehdä varavoimakoneiden ja palopumppujen kaupasta sekä niiden huollosta asiakasystävällistä. Tästä syystä syntyi Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö viisi vuotta sitten, jossa motot ovat yhä edelleen samat “Kaiken varalta” ja “Arvostamme sinun yritystäsi!”. Sittemmin olemme onnistuneet monissa tavoitteissamme yli odotusten ja toimintaa kehitetään jatkuvasti eteenpäin.

Suomen Diesel Voima työllistää tällä hetkellä lähes 20 ihmistä. Toimintamme kattaa koko Suomen. Tampereen lisäksi lähdemme joustavasti matkaan myös Helsingistä ja Oulusta. Tervetuloa tutustumaan ja lukemaan lisää! Ken tietää, saatat olla itse osa mahtavaa porukkaamme jo aivan pian.

 

 

Dieselvoiman tarina

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiön tarina sai alkunsa vuonna 2012. Viidellä miehellä oli herännyt yhteinen ajatus ja visio, että asiat on mahdollista tehdä tavallista paremmin varavoiman ja palopumppujen kaupassa sekä niiden huollossa. He halusivat panostaa vahvasti kuunteluun, asiakkaista välittämiseen sekä luoda pitkät, luotettavat asiakassuhteet. Viisikolla oli kertynyt runsaasti asiantuntemusta ja kokemusta aiemmista töistään, joten sen puolesta oli varmuutta lähteä yrittämään.

Ihan ok ei ole ok

Oman yrityksen perustaminen vaatii aina rohkeutta ja kykyä hypätä tyhjän päälle. Eivät Dieselvoiman perustajatkaan tienneet, mihin olivat lähdössä, kun y-tunnus elokuussa 2012 otettiin käyttöön. Miksi nämä viisi sitten lähtivät mukaan? Heille kaikille on kertynyt vuosien varrella tuiki tärkeää osaamista ja vahvaa asiantuntijuutta johonkin Dieselvoiman liiketoiminnan osa-alueeseen. Sen lisäksi he ovat joukko täysin erilaisia ihmisiä, jokaisella oma persoonansa ja sen kautta omat vahvuutensa. Tämä viisikko täydentää toisiaan, sillä kukaan ei yksin osaa ja hallitse kaikkea. He ovatkin sanoneet, että yrittämään kannattaa lähteä itseään fiksumpien kaverien kanssa. Miehiä yhdistää edelleen vahva oma näkemys siitä, kuinka tätä toimialaa pitää hoitaa ja viedä eteenpäin. He asettavat itselleen kovia tavoitteita ja ovat hyvinkin kriittisiä niin toimittajia kuin itseäänkin kohtaan. Dieselvoiman asiakkaita varten täytyy olla joka osa-alueella vain parasta. Ihan ok ei kelpaa. Mahdollisiin reklamaatioihin ei suhtaudu kevyin mielin, vaan jokainen hoidetaan kunnialla parhain päin.

Pienestä isompiin ympyröihin

Konkreettisesti tarina alkoi pienestä teollisuushallin osasta Pirkkalan Turkkiradalla. Sinne rakennettiin hetimiten parvi, jotta tiloihin saatiin mahdutettua työpöytä kaikille. Kokoonpano oli samassa tilassa. Tila kävi todella nopeasti liian pieneksi, eivätkä olosuhteet työnteolle olleet kovinkaan ihanteelliset. Alku oli kuitenkin toiveikas, sillä ensimmäiset asiakkaat kiittelivät Dieselvoiman viisikkoa juuri niistä asioista, joihin panostettiin. Asiakkaan parhaan miettiminen, kuuntelu ja hänen ongelmansa ratkaisu ovat olleet kantavana ajatuksena jo viisi vuotta ja sellaisina ne pysyvät tästä eteenpäinkin. Turkkiradalla tila kävi pieneksi vuodessa, lisätilaa saatiin silloin seinän takaa naapurista. Vuonna 2015 myös nämä tilat olivat auttamattomasti liian pienet ja yritys muutti koko toimintansa Teollisuustielle Tampereelle. Teollisuustiellä on tällä hetkellä käytössä kokonainen halli ja tien toisella puolella sijaitseva toimisto.

Työntekijät tärkeä osa menestystä

Dieselvoima on kasvanut nopeasti alun viidestä lähes 20 henkeä työllistäväksi alan merkittäväksi tekijäksi. Kasvu jatkuu edelleen, mutta mikään yritys ei voi kasvaa, jos henkilöstö ja sen osaaminen ei ole kunnossa. Dieselvoiman joukkue on hyvin tärkeä osa yrityksen menestystä. Oikeiden tekijöiden etsimiseen ja löytämiseen panostetaan. Samoin huolehditaan hyvien tekijöiden pitämisestä yrityksessä ja heidän sitouttamisestaan. Tulevaisuudessa henkilöstöön ja sen koulutukseen laitetaan entistä enemmän paukkuja, sillä henkilöstön hyvinvointi ja osaaminen henkivät osaltaan positiivisuutta ympärilleen. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

 

Lauri Antila – varavoimakone ja palopumppu saa kaipaamansa huollon

Helppoa ja vaivatonta. Näillä sanoilla asiakkaat usein kuvaavat varavoimakoneen tai palopumpun huollon hoitumista. Homma lähtee monesti liikkeelle puhelusta tämän miehen kanssa. Lauri Antila huolehtii varavoimakoneiden ja dieselpumppujen asiakkaista tekemällä heille kattavan huoltosuunnitelman tai vaikkapa muistuttamalla määräaikaishuollon tärkeydestä Suomen Diesel Voima Osakeyhtiössä. Hän tekee myös uusasiakashankintaa saneeraus- ja huoltokohteissa. Lauri on koulutukseltaan työkonetekniikan insinööri. Hänellä on varavoima- ja palopumppualalta 12 vuoden kokemus. Lauri on yksi viidestä yrityksen perustajajäsenestä. Laurin vahvuuksia on mm. erittäin hyvä muisti; hän muistaa lähes jokaisen koneen jokaisessa kohteessa ulkoa ja osaa täten tarjota juuri oikeanlaista huoltopalvelua kohteeseen. Häntä motivoivat työssään uusien ratkaisujen löytäminen erikoisiin ongelmiin sekä kerta kerralta paremman palvelukokemuksen varmistaminen. Lauri panostaa nimenomaan asiakaskohtaamisiin ja asiakkaan kuunteluun. Hän saa kohtaamisista paljon myös itselleen. Vapaa-aikansa Lauri viettää perheen kanssa tai rakkaiden harrastusten, salibandyn ja kalastuksen, parissa.

Huollolla merkittävä rooli

Huoltotoiminta on yksi Suomen Diesel Voima Osakeyhtiön kulmakivistä. Säännöllinen huolto varmistaa, että laite toimii suunnitellulla tavalla hätätilanteessa. Huoltoon, kuten muuhunkin yrityksen toimintaan, haetaan jatkuvasti uusia tulokulmia. Näistä saatte varmasti kuulla lähitulevaisuudessa lisää. Me Dieselvoimassa uskomme vahvasti, että myös hyväksi havaittuja menetelmiä on aina mahdollista kehittää ja hioa entistä paremmiksi. Näin on mahdollista keksiä myös täysin uusia ydintoimintaa täydentäviä palvelumalleja.

Kaiken varalta

Laurin ja muiden osakkaiden visio oli aikanaan tehdä varavoimakoneiden ja palopumppujen kaupasta sekä niiden huollosta asiakasystävällistä. Tästä syystä syntyi Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö viisi vuotta sitten, jossa motot ovat yhä edelleen samat “Kaiken varalta” ja “Arvostamme sinun yritystäsi!”. Sittemmin olemme onnistuneet monissa tavoitteissamme yli odotusten ja toimintaa kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Lauri Antila menee myös jatkuvasti eteenpäin. Hän kehittää osaamistaan ja asiantuntemustaan edelleen, sillä haluaa varmistua siitä, että on aina ajantasalla niin työnsä kuin muunkin elämän suhteen.

Tutustu Laurin Linkedin-profiiliin!

Suomen Diesel Voima työllistää tällä hetkellä lähes 20 ihmistä. Toimintamme kattaa koko Suomen. Tampereen lisäksi lähdemme joustavasti matkaan myös Helsingistä ja Oulusta. Esittelemme blogissa myös muut huippuosaajamme tasaisin väliajoin. Tervetuloa tutustumaan ja lukemaan lisää!

Saat meiltä varavoimakoneiden vakiotuotteet, räätälöidyt ratkaisut, palopumput, näiden huollot sekä vanhan konekannan modernisoinnin. Lue lisää huoltotoiminnasta tai ota yhteyttä, niin tehdään tarpeidesi mukainen huoltosuunnitelma.

Aiemmin henkilöstöstä julkaistut jutut löytyvät täältä.

Hanna Helassalo – toimiston tehopakkaus

Suomen Diesel Voima on kasvanut hurjaa vauhtia viiden toimintavuotensa aikana. Se tarkoittaa myös lisääntyvässä määrin erilaisia toimistopuolen töitä, kuten laskutusta, raportointia jne. Toimistotöitä on siis laidasta laitaan. 1,5 vuotta sitten Dieselvoima oli tilanteessa, jossa oli korkea aika palkata lisäkäsiä näitä töitä tekemään. Oikea henkilö löytyi onneksi nopeasti rekrytointikierroksen jälkeen ja töihin saatiin oikea tehopakkaus. Hanna Helassalo vastaa nyt sujuvasti koko toimistopuolesta.

Helassalo pitää paperit liikkeessä

Hanna pyörittää toimistopuolen pyöriä tottuneesti 15 vuoden kokemuksella. Hänen työnkuvaansa kuuluvat kaikki mahdolliset toimistotyöt ja vielä enemmän. Hänet tunnetaankin myös lempinimellä Toimisto-Marjukka, joka on tälle tehopakkaukselle annettu kaikella rakkaudella. Hanna hyppää tarvittaessa vaikka hallin puolella haalareihin avustamaan ns. “miesten hommissa”. Hannaa motivoivat työn monipuolisuus ja vaihtelevuus. Hän myös arvostaa mahtavaa yhteishenkeä ja parhaita työkavereita. Hän oppii alan välillä haasteellisilta tuntuvista teknisistä asioista jatkuvasti lisää. Vapaa-ajan ongelmia Hannalla ei ole, sillä kalenteri täyttyy hänen ohjaamistaan pilates- ja tanssitunneista sekä omien lasten jääkiekkoharrastuksesta. Hannan lisäksi Dieselvoimassa on tällä hetkellä vain yksi nainen. Tämä kaksikko vastaa yhdessä nyt mm. Dieselvoiman tapahtumista.

Kaiken varalta

Viiden Suomen Diesel Voiman osakkaan visio oli aikanaan tehdä varavoimakoneiden kaupasta asiakasystävällistä. Tästä syystä syntyi Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö viisi vuotta sitten, jossa motot ovat yhä edelleen samat “Kaiken varalta” ja “Arvostamme sinun yritystäsi!”. Sittemmin Dieselvoima on onnistunut monissa tavoitteissaan yli odotusten ja toimintaa kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Hanna Helassalo seisoo myös vakaasti näiden mottojen ja arvojen takana. Hän ei myöskään jää hetkeksikään paikalleen vaan menee jatkuvasti eteenpäin. Hän kehittää osaamistaan niin toimiston puolella kuin tanssisalissakin. Ehkäpä pian nähdään esimerkiksi Dieselvoiman oma aamujumppa Hannan vetämänä.

Suomen Diesel Voima työllistää tällä hetkellä lähes 20 ihmistä. Toimintamme kattaa koko Suomen. Tampereen lisäksi pääsemme joustavasti matkaan myös Helsingistä ja Oulusta. Esittelemme blogissa myös muut huippuosaajamme tasaisin väliajoin. Tervetuloa tutustumaan ja lukemaan lisää!

Saat meiltä varavoimakoneet, palopumput, näiden huollot sekä vanhan konekannan modernisoinnit. Lue lisää meistä tai ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle tarpeidesi mukainen ratkaisu.

Aiemmin henkilöstöstä julkaistut jutut löytyvät täältä.

Dieselvoima 5 vuotta – juhlan paikka

Dieselvoima täytti elokuussa 2017 viisi vuotta.

5 vuotta – juhlan paikka

Dieselvoima täytti elokuussa viisi vuotta. Viiteen vuoteen on mahtunut paljon. Suunta on kuitenkin ollut koko ajan kirkkaana mielessä ja sitä kohti on menty määrätietoisesti. Dieselvoiman perustajajäsenillä oli viisi vuotta sitten selkeä visio, jonka mukaan he haluavat lähteä rakentamaan omaa yritystään. Tämän vision kantava ajatus on edelleen sama eli tehtävämme on helpottaa juuri sinun elämääsi erilaisin varavoima- ja palopumppuratkaisuin. Arvostamme sinun yritystäsi! Asiakkaan saaman palvelun on oltava ensiluokkaista joka tilanteessa.

Juhlahumua Dieselvoiman pikkujouluissa

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö juhlisti perjantaina 3.11. 5-vuotista taivaltaan pikkujoulujen merkeissä. Tontut, jotka Dieselvoima tuntee lempinimillä Marjukka ja Irmeli, olivat saaneet vapaat kädet suunnitella päivän ohjelman. Muille koko päivän sisältö tuli täytenä yllätyksenä. Olikin selvää, että tonttuja hieman myös jännitti, kuinka heidän hartaudella mietityt ohjelmanumeronsa otettaisiin vastaan. Pelko hälveni kuitenkin jo ensimmäisessä paikassa, sillä koko joukkue lähti mukaan lapsenmielisyys huipussaan. Suuntasimme ensimmäiseksi Tampereen Särkänniemeen Superparkiin, jossa ohjelmassa oli joukkuekisailuja, toimitusjohtajan haastamista kiipeilyseinällä, yksilökisaa nopeusradalla sekä muita hauskoja joukkue- ja yksilöhaasteita.

Ensimmäinen pysähdys – Superpark.

Kun oli muutaman tunnin aikana saatu mukavasti hiki pintaan ja paikat kramppaamaan, oli aika suunnata Pormestari-saunan lempeisiin löylyihin. Saunalla oli myös pientä purtavaa ja kahvit ennen illallista koko porukkaa odottamassa. 4Catering loihti illalle loistavan menun ja tarjoilija oli käytettävissämme illallisen ajan. Ruoka oli aivan loistavaa, kuten hieman osasimme odottaakin. Olimme kuitenkin todella positiivisesti yllättyneitä tarjoilusta. Sellaiseen asiakaspalvelun tasoon törmää harvoin, tarjoilija teki kaiken mitä kuvitella saattaa ja vielä niin paljon ekstraa, että hykertelimme onnellisina.Hän oli koko ajan tilanteen tasalla ja tiesi tarkkaan, mitä teki.

Bluesia ja improvisointia

Illallisen aikana saimme nauttia myös live-musiikista. Wiley Cousins & Kingfish Willie -duo soitti loistavia ikivihreitä sekä Wileyn omia kappaleita blues-hengessä. Toiveesta sai kuulla lähes mitä tahansa. Tässä kaksikon pieni taidonnäyte:

Illan kruunasi loistava ja takuuvarma hauskuuttaja Improvisaatioteatteri Snorkkeli. Meille esiintyivät Harrit Kailanto ja Huttunen sekä Reeta Annala, impromusiikista vastasi Juhani Valkama. Tämä nelikko viihdytti reilun puolen tunnin ajan inprovisoiduilla sketseillä ja lauluilla. Facebook-sivultamme löydät pienen videon, kannattaa katsoa.

Harri Kailanto ja Harri Huttunen improvisaatioteatteri Snorkkelista

Ilta oli kaiken kaikkiaan oikein onnistunut, kaikki tuntuivat viihtyvän ja tontut saivat paljon kiitosta. Isot kiitokset lähtevät tontuilta kaikille, jotka osallistuivat iltaan, niin esiintyjät kuin catering. Suurin kiitos kuitenkin mahtavalle Dieselvoiman joukkueelle, jotka tekivät omalta osaltaan illasta niin upean.

Tästä on hyvä jatkaa kohti loppuvuotta, joka tulee olemaan meillä mukavan kiireinen. Jos varavoimakone tai palopumppu on hankkimatta tai näiden edellisestä huollosta on liian pitkä aika, otahan yhteyttä, niin hoidetaan asia kuntoon vielä ennen joulua.

Mika Peltola toteuttaa varavoimatarpeesi

Juuri oikeanlainen varavoimaratkaisu

Mika Peltola on sähkövoimatekniikan insinööri, jolla on alalta toistakymmentä vuotta kokemusta. Suomen Diesel Voima Osakeyhtiössä hän vastaa varavoimakoneiden ja -järjestelmien myynnistä ja toteutuksesta. Hän löytää jokaiselle juuri sopivan varavoimaratkaisun, sillä Mika panostaa asiakkaan kuunteluun projektin suuruudesta riippumatta. Kokemuksensa avulla hän pystyy määrittelemään juuri oikeanlaisen ratkaisun jokaiseen kohteeseen ja tarpeeseen erikseen. Hän vastaa myös sähkösuunnittelusta ja koko toimitusketjusta projektin niin vaatiessa. Hän on ratkaissut asiakkaille myös sellaisia ongelmia, jotka eivät ole Dieselvoiman ydintekemistä, mutta ovat auttaneet asiakasta kinkkisessä tilanteessa eteenpäin. Mika on myös pitänyt luentoja mm. ammattikorkeakouluissa, sillä varsinaista koulutusta varavoimajärjestelmistä tai –koneista ei sähköalalle ole. Koulutuksia on tulossa myös lisää. Mikaa motivoivat työn sosiaalisuus, yhteistyö asiakkaiden kanssa, jokaisen projektin ja päivän erilaisuus sekä mielenkiintoiset tekniset haasteet, joiden ratkominen on erittäin opettavaista ja palkitsevaa.

Kiireisen työn vastapainoksi Mika rentoutuu hirvimetsällä luonnosta voimaa ammentaen. Kotona miehen pitävät kiireisenä perheen neljä lasta, jotka varmistavat, että isälle riittää paljon pelejä ja leikkejä vuoden jokaisena päivänä. Toimistolla ollessaan Mika hauskuuttaa muuta toimiston väkeä ja jokaiselle päivälle häneltä löytyy jokin laulu tai kertosäe, joka saa kaikki hyvälle tuulelle.

Kaiken varalta

Mikan ja muiden osakkaiden visio oli aikanaan tehdä varavoimakoneiden kaupasta asiakasystävällistä. Tästä syystä syntyi Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö viisi vuotta sitten, jossa motot ovat yhä edelleen samat “Kaiken varalta” ja “Arvostamme sinun yritystäsi!”. Sittemmin olemme onnistuneet monissa tavoitteissamme yli odotusten ja toimintaa kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Mika Peltola itse menee myös jatkuvasti eteenpäin, kehittää osaamistaan ja asiantuntemustaan edelleen.

Tutustu Mikan Linkedin-profiiliin!

Suomen Diesel Voima työllistää tällä hetkellä lähes 20 ihmistä. Toimintamme kattaa koko Suomen. Tampereen lisäksi pääsemme joustavasti matkaan myös Helsingistä ja Oulusta. Esittelemme blogissa myös muut huippuosaajamme tasaisin väliajoin. Tervetuloa tutustumaan ja lukemaan lisää!

Saat meiltä varavoimakoneiden vakiotuotteet, räätälöidyt ratkaisut, palopumput, näiden huollot sekä vanhan konekannan modernisoinnin. Lue lisää varavoimasta tai ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle juuri tarpeidesi mukainen ratkaisu.

Aiemmin henkilöstöstä julkaistut jutut löytyvät täältä.

Kaikki lähtee visiosta – Tuomo Hammar esittäytyy

Tuomo Hammar, toimitusjohtaja, Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö

Tuomo Hammar toimii Suomen Diesel Voima Osakeyhtiön toimitusjohtajana. Hän huolehtii yhdessä muiden osakkaiden kanssa yrityksen suurista linjoista. Hammar visioi ja funteeraa, hän kyseenalaistaa vanhat toimintamallit, jotta kaikilla olisi parhaat mahdolliset eväät työn tekemiseen. Hänellä on vankka kokemus yrittäjyydestä ja alalta reilun 20 vuoden ajalta. Hän on tekniikan opiskelujen jälkeen pyörittänyt mm. omaa yritystään ja ollut sekä asiantuntijana että konsulttina monissa tehtävissä varavoima-alalla. Tuomo saattaa toisena hetkenä visioida pitkälle tulevaisuuteen ja toisena hän laittaa haalarit päälle lähteäkseen auttamaan hallin puolella.

Hammar motivoituu erikoisemmista varavoimakoneratkaisuista

Hän vastaa Dieselvoiman yleisestä johtamisesta, rahoituksesta sekä laitetoimituksista viranomaiskäyttöön. Häntä motivoivat yhteistyö monien erilaisten tahojen ja asiakkaiden kanssa sekä osaavat työkaverit. Tuomo innostuu todella, kun asiakas tarvitsee hieman erikoisemman varavoimaratkaisun. Esimerkiksi puolustusvoimien ja muuhun viranomaiskäyttöön Hammar on päässyt ideoimaan todella mielenkiintoisia ratkaisuja, joista kannattaa kysyä, jos Tuomoon törmäät. Jos kiire ja työt tuntuvat kasautuvan, silloin Tuomo lähtee rentoutumaan moottoriurheilun pariin. Nykyään Hammarin nähdään usein saapuvan töihin myös polkupyörän selässä.

Kaiken varalta

Tuomon ja muiden osakkaiden visio oli aikanaan tehdä varavoimakoneiden kaupasta asiakasystävällistä. Tästä syystä syntyi Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö viisi vuotta sitten, jossa motot yhä edelleen ovat samat “Kaiken varalta” ja “Arvostamme sinun yritystäsi!”. Sittemmin olemme onnistuneet monissa tavoitteissamme yli odotusten ja toimintaa kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Seuraavat tavoitteet ovat jo piirtyneet selkeinä visionääri Tuomon mieleen. Visioidessaan omaa tulevaisuuttaan Hammarin suunnitelmat ovat yhtä selkeät. Tuomo tulee mitä todennäköisimmin viettämään eläkepäivänsä Australiassa Manly Beachilla, johon hän hullaantui muutama vuosi sitten siellä käydessään. Varsin todennäköisesti miehen moottoriurheiluhulluus ja autojen “rassailu” seuraa häntä myös sinne.

Tutustu Tuomon Linkedin-profiiliin!

Suomen Diesel Voima työllistää tällä hetkellä lähes 20 ihmistä. Toimintamme kattaa koko Suomen. Tampereen lisäksi pääsemme joustavasti matkaan myös Helsingistä ja Oulusta. Esittelemme tulevaisuudessa täällä blogissa myös muut huippuosaajamme tasaisin väliajoin. Tervetuloa tutustumaan ja lukemaan lisää!

Saat meiltä varavoimakoneiden vakiotuotteet, räätälöidyt ratkaisut, palopumput, näiden huollot sekä vanhan konekannan modernisoinnin. Lue lisää tai ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle juuri tarpeidesi mukainen ratkaisu.