PALOPUMPUT

Palopumput toimivat sammutusjärjestelmän sydämenä

Sammutusjärjestelmän sydämenä toimii usein pumppu, jolla varmistetaan veden saanti sammutuskäytössä. Mikäli palopumppu ei toimi oikein tai sen veden tuotto ei vastaa järjestelmän tarpeita, järjestelmä ei toimi suunnitellulla tavalla. Tehtävämme on varmistaa, että pumppu toimii kaikissa tilanteissa suunnitellulla tavalla.

Asiantuntija tekee työnsä takuulla

Henkilökuntamme pitkä kokemus diesel- ja palopumppujen parissa on kehittänyt asiantuntemuksemme huipputasolle. Oma suunnittelu ja valmistus mahdollistaa joustavat ratkaisut haastavampiinkin tilanteisiin. Kauttamme hoituvat niin käyttöönotto, huolto kuin korjauksetkin.

Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti vastaamaan voimassa olevia sprinklerisääntöjä. Kehitystyötämme ohjaa voimakkaasti myös asiakkailta saatu palaute. Osaamisemme vakuudeksi myönnämme diesel- ja palovesipumpuillemme kahden vuoden takuun. Takuu tulee voimaan käyttöönottoilmoituksen tehtyäsi.

Tee käyttöönottoilmoitus!

Palopumput ja huolto

Meiltä laadukkaat palopumput sammutusratkaisuihin

Suomen Diesel Voimalta saat diesel- ja sähkömoottoripumput niin sprinkleri- kuin palovesisovelluksiin. Kattavan kumppaniverkostomme ansiosta käytössämme on parhaat laitteistot ja komponentit, joista valmistamme palopumput kustannustehokkaasti, voimassaolevien säädöksien mukaisesti.

Vaikka pumppu itsessään onkin ydinosaamistamme, tunnemme myös palopumppujen ympärillä olevan tekniikan ja otamme suunnittelutyössä huomioon kokonaisuuden. Jokainen toimituksemme kartoitetaan ja suunnitellaan asiakkaan lähtökohdista; tarjoamme ratkaisuja, joiden laatu, hinta ja varsinkin sopivuus käyttötarkoitukseen ovat aina kohdallaan.

Dieselpumppujen huolto

Sammutusjärjestelmiä koskeva lainsäädäntö velvoittaa huoltamaan sammutuslaitteiston vuosittain. Laitteiston toimivuudesta ja huollon järjestämisestä vastaa kiinteistön omistaja ja haltija. Kokemuksemme mukaan sammutusjärjestelmän vuosihuollosta huolehditaan yleensä hyvin, mutta siihen liittyvät pumput ovat usein puutteellisesti huollettuja. Palopumpun rikkoutuessa muusta sammutuslaitteistosta ei ole hyötyä.

Dieselpumppujemme huoltopalvelu kattaa koko maan ja on sovittaessa tavoitettavissa kellon ympäri. Vaivattominta on solmia kanssamme palopumpun huoltosopimus, jolloin huolehdimme koko huoltoprosessista.

Lue lisää varavoimakoneiden ja palopumppujen huoltopalveluistamme.

Dieselpumppujemme huoltopalvelu kattaa koko maan ja on sovittaessa tavoitettavissa kellon ympäri.Markku Järvinen, sprinkleripumppujen asiantuntija

Ota yhteyttä!

Puh. +358 10 231 5450

Lähetä sähköpostia!

 

Kaiken varalta