Määräaikaishuollot

Suomen Diesel Voima huoltaa kaiken kokoiset dieselkäyttöiset varavoimalaitokset ja pumput, merkistä riippumatta.

Määräaikaishuolto tehdään ennalta laaditun huolto-ohjelman mukaisesti – ilman sivukuluja tai yllättäviä laskuja. Raportoimme jokaisen huollon tarkasti teille sähköisesti ja tallennamme tiedot myös omaan järjestelmäämme. Näin ajantasainen tieto laitteen kunnosta on aina saatavilla.

Varavoimakoneet

Huollettu varavoimakone pitää toiminnan käynnissä myös sähkökatkotilanteessa ja säästää näin yrityksessä kustannuksia toiminnan jatkuessa sekä sairaaloissa ihmishenkiä. Pidemmän sähkökatkon yllättäessä toimiva varavoimakone mahdollistaa hallitun ja suunnitelmallisen alasajon estäen omaisuusvahinkojen syntymistä esimerkiksi teollisuuden kohteissa.

Hallitsemme lähes kaikki Suomessa käytettävien varavoimakoneiden ohjauslaitteet, ja meiltä löytyy maan parasta asiantuntemusta ComAp-ohjaimista.

Dieselpumput

Palosammutusjärjestelmä on huollettava vuosittain. Laitteiston toimivuudesta ja huollon järjestämisestä vastaa kiinteistön omistaja ja haltija. Dieselpumppu on tärkein osa sammutusjärjestelmää: mikäli pumppu ei toimi, järjestelmä ei saa vettä.

Asiantuntevat ammattilaisemme huoltavat palovesipumput ja sprinkleripumput joustavasti ja laitteen merkistä riippumatta koko maassa. Huoltomme on selkeästi hinnoiteltu ja raportoimme teille tehdyistä toimenpiteistä.

Väestönsuojien dieselkäyttöiset laitteet (pumput, puhaltimet ja generaattorit)

Väestönsuojien kunto on tarkastettava lain mukaan kymmenen vuoden välein. Tämä aikaväli on kuitenkin liian pitkä diesellaitteiden huoltoväliksi. Suojien dieselkäyttöiset laitteet olisi syytä tarkastaa ja huoltaa vuosittain, ottaen huomioon useimpien moottorivalmistajien huolto-ohjelman, jotta ne olisivat varmasti toimintakuntoiset mahdollisessa kriisitilanteessa. Säännölliset huollot ja käytöt myös pitävät laitteiston paremmassa kunnossa ja ennakoiva huolto estää laajempien korjauksien tarvetta. Meillä on pitkä kokemus dieselmoottoreiden huollosta ja väestönsuojissa käytettävien dieselkäyttöisten puhaltimien sekä pumppujen huoltomme kattaa koko maan.