VARAVOIMAKONEIDEN SANEERAUKSET

Henkilökuntamme koostuu koulutetuista ammattilaisista, joilla on laaja-alainen kokemus erilaisista käytössä olevista, vaativista varavoimajärjestelmistä. Alan johtava asiantuntemus takaa sen, että osaamme jo ennakkoon huomioida järjestelmän käyttövarmuuden heikkenemisen ennen kuin varsinaisia toimintaongelmia ilmenee.

Oikein toimiva varavoimajärjestelmä pitää toiminnan käynnissä myös sähkökatkotilanteessa, ja näin säästää yrityksissä toiminnan kustannuksia ja sairaaloissa ihmishenkiä, mutta laitteiston ohjausjärjestelmän tullessa elinkaarensa päähän, koko varavoimakone on toimintakyvytön. Tästä syystä myös suorittamissamme huolloissa käymme aina läpi laitteen toiminnat eri tilanteissa koekäyttöineen ja annamme siitä selkeän kirjallisen raportin.

» Tutustu huollon palveluihin!

 

Varavoimakoneiden saneeraukset

Oikein toimiva varavoimajärjestelmä pitää koneet käynnissä myös sähkökatkotilanteessa.

Pyydä huoltotarjous!

 

 

Kaiken varalta

 

 

Meiltä varavoimakoneiden modernisoinnit

Suunnittelemme ja tarjoamme vanhojen varavoimakoneiden ja -järjestelmien modernisointia kautta maan. Oma asiantuntija- ja suunnittelupalvelumme tarjoaa ja toteuttaa vanhojen koneiden ja järjestelmien modernisointia yksilöityinä ratkaisuina, joiden laatu, hinta ja varsinkin sopivuus kyseiseen olemassa olevaan järjestelmään ja käyttötarkoitukseen ovat aina kohdallaan.

Oma asiantuntija- ja suunnittelupalvelumme tarjoaa ja toteuttaa vanhojen koneiden ja järjestelmien modernisointia yksilöityinä ratkaisuina, joiden laatu, hinta ja varsinkin sopivuus kyseiseen olemassa olevaan järjestelmään ja käyttötarkoitukseen ovat aina kohdallaan.Mika Peltola, varavoimajärjestelmien asiantuntija

Vanhojen varavoimajärjestelmien modernisoinneilla kustannussäästöjä

Kymmeniä vuosia vanhoillakin varavoimakoneilla käyttötunnit ovat usein hyvin pieniä ja mekaaninen kunto on säilynyt kohtuullisen hyvänä. Usein pelkän ikääntyneen ohjausjärjestelmän modernisoinnilla ja tarvittavilla koneikon anturointi- ja ohjainlaitepäivityksillä saadaan kustannustehokkaasti olemassa oleva  moottori-generaattori-yhdistelmä nykyajan vaatimusten mukaiseen kuntoon.

Palvelemme avaimet käteen -periaatteella

Toteutamme modernisoinnit avaimet käteen –periaatteella ja huolehdimme kaikista eri työvaiheisiin liittyvistä velvollisuuksista aina projektin aikataulutuksesta käytönopastuksiin. Teille jää enemmän aikaa keskittyä omiin töihinne ja toimintaanne, kun voitte luottaa, että toimintanne turvaava varavoimajärjestelmä hoidetaan kuntoon.

Ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijoihimme ja sovitaan yhteinen ajankohta maksuttomalle kartoituskäynnille. Kartoituskäynnillä suunnittelemme yhdessä kanssanne sopivimman ratkaisun ja teemme siitä teille selkeän tarjouksen toiminnallisuuksin ja hinnoitteluineen.

Tilaa kartoituskäynti!

Ota meihin yhteyttä!

Soita ja kysy lisää palveluistamme (Puh. +358 10 231 5450)
tai lähetä meille yhteydenottopyyntö.

Lähetä sähköpostia!