Erikoisratkaisut

Varavoiman räätälöidyt erikoisratkaisut

Suunnittelemme ja tarjoamme varavoimakoneet- ja ratkaisut aina 3 400 kVA:iin saakka kohteisiin ja tarpeisiin, joihin vakiokoneratkaisu ei ole riittävä.

Jokainen toimituksemme kartoitetaan ja suunnitellaan teidän lähtökohdistanne – tarjoamme vain yksilöllisiä ratkaisuja, joiden laatu, hinta ja varsinkin sopivuus käyttötarkoitukseen ovat aina kohdallaan. Tarvitsittepa sitten liikuteltavan, kiinteästi asennettavan, konttimallisen tai sisätiloihin sijoitettavan ratkaisun yhteistyössä kanssanne löydämme parhaan lopputuloksen.Varavoimakoneiden erikoisratkaisut

Tarjoamme käyttöönne alan johtavat ja kattavimmat suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut, joiden avulla vaativimmatkin järjestelmätoimitukset hoituvat luotettavasti, sovittujen aikataulujen ja kustannusarvioiden puitteissa.

Pystymme myös joustavasti ja tehokkaasti reagoimaan mahdollisiin tarvittaviin muutoksiin koko toimitusketjun aikana. Olemme toteuttaneet useita ratkaisuja myös erittäin vaativiin olosuhteisiin sekä viranomaiskäyttöön. Vastaamme tinkimättömästä laadusta projektin jokaisessa vaiheessa, mitoituksesta määrittelyjen kautta aina toteutukseen asti.

Varavoimajärjestelmät kiinteistöihin

Kun varavoimajärjestelmä suunnitellaan kiinteistön sisätiloihin asennettavaksi (esim. konesalit, sairaalat tai teletilat), on tärkeää ottaa huomioon suunniteltavan tilan sijainti kiinteistössä, jotta kaikki toiminnan kannalta tärkeät järjestelmät kuten jäähdytysjärjestelmä, pakokaasujärjestelmä ja ilmanvaihto saadaan toteutettua kustannustehokkaasti. Tarvittaessa teemme suunnitelman tarvittavista tilaratkaisuista kohteenne ja standardien vaatimusten mukaisesti, jotta kaikki sujuu odotetusti.

Varavoimakoneet ulos

Toteutamme räätälöityjä, kiinteistön ulkopuolelle sijoitettavia varavoimaratkaisuja, olipa kyseessä merikonttiin asennettu tai kevyempi sääsuojamalli, kiinteä tai liikuteltava ratkaisu. Tällainen konttiratkaisu soveltuu erinomaisesti vaativiin olosuhteisiin, kuten esim. turvetuotantoalueille, joihin ei ole kannattavaa tai mahdollista hankkia sähköverkkoa ja järjestelmän tulee kestää vaativia olosuhteita.

Konttiratkaisussa on myös muita merkittäviä etuja, mm. tilansäästö, toimitusaika, äänenvaimennus, asennuskustannukset ja liikuteltavuus.

Tulevaisuuden mahdolliset muutokset kiinteistössä eivät ole enää riippuvaisia varavoiman sijainnista ja konttiratkaisu on erittäin kustannustehokas siirtää tarvittaessa.

Toteutamme merikonttiin asennettuja ratkaisuja modifioituihin 10-, 20- ja 40-jalan kontteihin. Räätälöimme myös kevyempiä sääsuojaratkaisuja tarpeisiinne. Tällainen sääsuojattu ja äänieristetty rakenne on erinomainen ja kustannustehokas ratkaisu esim. maatilan varavoimalähteeksi, jolloin se saa olla selvästi erillään maatilan tuotantolaitteista ja eläinsuojista.