Suomen Diesel Voima on kasvanut hurjaa vauhtia viiden toimintavuotensa aikana. Se tarkoittaa myös lisääntyvässä määrin erilaisia toimistopuolen töitä, kuten laskutusta, raportointia jne. Toimistotöitä on siis laidasta laitaan. 1,5 vuotta sitten Dieselvoima oli tilanteessa, jossa oli korkea aika palkata lisäkäsiä näitä töitä tekemään. Oikea henkilö löytyi onneksi nopeasti rekrytointikierroksen jälkeen ja töihin saatiin oikea tehopakkaus. Hanna Helassalo vastaa nyt sujuvasti koko toimistopuolesta.

Helassalo pitää paperit liikkeessä

Hanna pyörittää toimistopuolen pyöriä tottuneesti 15 vuoden kokemuksella. Hänen työnkuvaansa kuuluvat kaikki mahdolliset toimistotyöt ja vielä enemmän. Hänet tunnetaankin myös lempinimellä Toimisto-Marjukka, joka on tälle tehopakkaukselle annettu kaikella rakkaudella. Hanna hyppää tarvittaessa vaikka hallin puolella haalareihin avustamaan ns. “miesten hommissa”. Hannaa motivoivat työn monipuolisuus ja vaihtelevuus. Hän myös arvostaa mahtavaa yhteishenkeä ja parhaita työkavereita. Hän oppii alan välillä haasteellisilta tuntuvista teknisistä asioista jatkuvasti lisää. Vapaa-ajan ongelmia Hannalla ei ole, sillä kalenteri täyttyy hänen ohjaamistaan pilates- ja tanssitunneista sekä omien lasten jääkiekkoharrastuksesta. Hannan lisäksi Dieselvoimassa on tällä hetkellä vain yksi nainen. Tämä kaksikko vastaa yhdessä nyt mm. Dieselvoiman tapahtumista.

Kaiken varalta

Viiden Suomen Diesel Voiman osakkaan visio oli aikanaan tehdä varavoimakoneiden kaupasta asiakasystävällistä. Tästä syystä syntyi Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö viisi vuotta sitten, jossa motot ovat yhä edelleen samat “Kaiken varalta” ja “Arvostamme sinun yritystäsi!”. Sittemmin Dieselvoima on onnistunut monissa tavoitteissaan yli odotusten ja toimintaa kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Hanna Helassalo seisoo myös vakaasti näiden mottojen ja arvojen takana. Hän ei myöskään jää hetkeksikään paikalleen vaan menee jatkuvasti eteenpäin. Hän kehittää osaamistaan niin toimiston puolella kuin tanssisalissakin. Ehkäpä pian nähdään esimerkiksi Dieselvoiman oma aamujumppa Hannan vetämänä.

Suomen Diesel Voima työllistää tällä hetkellä lähes 20 ihmistä. Toimintamme kattaa koko Suomen. Tampereen lisäksi pääsemme joustavasti matkaan myös Helsingistä ja Oulusta. Esittelemme blogissa myös muut huippuosaajamme tasaisin väliajoin. Tervetuloa tutustumaan ja lukemaan lisää!

Saat meiltä varavoimakoneet, palopumput, näiden huollot sekä vanhan konekannan modernisoinnit. Lue lisää meistä tai ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle tarpeidesi mukainen ratkaisu.

Aiemmin henkilöstöstä julkaistut jutut löytyvät täältä.