Kaiken varalta.

Sähköposti

info@dieselvoima.fi

Osoite

Teollisuustie 13
33330 Tampere
Diesel Power Finland Ltd.

E-mail address

info@dieselpower.fi

Address

Teollisuustie 13
33330 Tampere
FINLAND

Suomen Diesel Voima on kasvanut hurjaa vauhtia vuodesta 2012 tähän päivään. Se on tarkoittanut jatkuvasti myös lisääntyvässä määrin erilaisia toimistopuolen töitä, kuten laskutusta, raportointia jne. Toimistotöitä on siis laidasta laitaan. Vuonna 2016 Dieselvoima oli tilanteessa, jossa oli korkea aika palkata lisäkäsiä näitä töitä tekemään. Oikea henkilö löytyi onneksi nopeasti rekrytointikierroksen jälkeen ja töihin saatiin oikea tehopakkaus. Hanna Helassalo vastaa nyt sujuvasti koko toimistopuolesta ja toimii johdon assistenttina.

Helassalo pitää paperit liikkeessä

Hanna pyörittää toimistopuolen pyöriä tottuneesti 15 vuoden kokemuksella. Hänen työnkuvaansa kuuluvat kaikki mahdolliset toimistotyöt ja vielä enemmän. Hänet tunnetaankin myös lempinimellä Toimisto-Marjukka, joka on tälle tehopakkaukselle annettu kaikella rakkaudella. Hanna hyppää tarvittaessa vaikka hallin puolella haalareihin avustamaan. Hannaa motivoivat työn monipuolisuus ja vaihtelevuus. Hän myös arvostaa mahtavaa yhteishenkeä ja parhaita työkavereita. Hän oppii alan välillä haasteellisilta tuntuvista teknisistä asioista jatkuvasti lisää. Vapaa-ajan ongelmia Hannalla ei ole, sillä kalenteri täyttyy hänen ohjaamistaan pilates- ja tanssitunneista sekä omien lasten jääkiekkoharrastuksesta. Hanna kuuluu yrityksen pieneen, mutta sitäkin pippurisempaan naisvähemmistöön, joka vastaa yrityksen sisällä monista tärkeistä tehtävistä.

Kaiken varalta

Viiden Suomen Diesel Voiman osakkaan visio oli aikanaan tehdä varavoimakoneiden ja palopumppujen kaupasta asiakasystävällistä. Tästä syystä syntyi vuonna 2012 Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö, jossa motot ovat yhä edelleen samat ”Kaiken varalta” ja ”Arvostamme sinun yritystäsi!”. Sittemmin Dieselvoima on onnistunut monissa tavoitteissaan yli odotusten ja toimintaa kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Hanna Helassalo seisoo myös vakaasti näiden mottojen ja arvojen takana. Hän ei myöskään jää hetkeksikään paikalleen vaan menee jatkuvasti eteenpäin. Hän kehittää osaamistaan niin toimiston puolella kuin tanssisalissakin. Vuosien aikana on nähty esimerkiksi Dieselvoiman oma aamujumppa sekä taukovenyttelyitä Hannan vetämänä.

Suomen Diesel Voima työllistää tällä hetkellä reilut 20 ihmistä. Toimintamme kattaa koko Suomen. Tampereen lisäksi pääsemme joustavasti matkaan myös Helsingistä ja Oulusta. Esittelemme blogissa myös muut huippuosaajamme tasaisin väliajoin. Tervetuloa tutustumaan ja lukemaan lisää!

Saat meiltä varavoimakoneet, palopumput, näiden huollot sekä vanhan konekannan modernisoinnit. Lue lisää meistä tai ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle tarpeidesi mukainen ratkaisu.

Aiemmin henkilöstöstä julkaistut jutut löytyvät täältä.