Kaiken varalta.

Sähköposti

info@dieselvoima.fi

Osoite

Teollisuustie 13
33330 Tampere
Diesel Power Finland Ltd.

E-mail address

info@dieselpower.fi

Address

Teollisuustie 13
33330 Tampere
FINLAND

Haussa kone- ja/tai sähkösuunnittelija

 

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö etsii jatkuvasti lisää loisto-osaajia. Olemme kovassa kasvussa ja etsimme nyt sähköalan suunnittelijaa ja/tai konesuunnittelijaa. Toimipisteesi on Tampereella, sen lisäksi pystyt hyödyntämään myös etätyömahdollisuuksia. Tarjolla on mielenkiintoisia työtehtäviä, erilaisia projekteja, hurttia huumoria sekä muutenkin mukava työporukka.

Mielenkiintoinen suunnittelijan työ

Suunnittelijan tehtävässä olet isommassa kuvassa mukana turvaamassa ihmishenkiä, turvallista ulospääsyä kiinteistöstä tai liiketoiminnan jatkumista tositilanteessa sähkökatkon tai tulipalon sattuessa. Silloin mahdollisesti juuri sinusta on osittain kiinni, että varavoimakone tai palopumppu toimii, kuten sen pitää. Meillä pääset mukaan projekteihin, joissa saat käyttää ja kehittää omaa osaamistasi. Toivomme sinulta oma-aloitteista, luovaa, aktiivista ja päämäärätietoista työskentelyotetta, sekä tehtävään soveltuvaa insinöörikoulutusta. Suunnittelijan tehtäviin kuuluu yleisesti myös sisäisten sidosryhmien, kuten projekti-, hankinta-, tuotanto- ja huolto-organisaatioiden, tukeminen. Työtehtävät vaihtelevat projektin eri vaiheissa.

Konesuunnittelijalta odotamme:

– Inventor-suunnitteluohjelmiston osaamista ja käyttökokemusta

– konetekniikan insinöörikoulutusta

Konesuunnittelijana pääset mukaan monipuolisiin varavoimakoneiden sekä palopumppujen suunnittelutöihin ja tuotekehitykseen. Vastuualueellesi kuuluu mm. tuotteiden valmistuskuvien tuottaminen, päivittäminen ja ylläpitäminen.

 

Sähkösuunnittelijalta odotamme:

– CADS-suunnitteluohjelmiston osaamista ja käyttökokemusta

– sähkötekniikan insinöörikoulutusta

Sähkösuunnittelijan tehtävässä teet monipuolisia varavoimajärjestelmien suunnittelutöitä ja varavoimakoneiden tuotekehitystä. Vastuualueellesi kuuluu varavoimajärjestelmien piirikaavio-, pääkaavio ja kojeiston layout suunnittelu.

 

Yleisesti suunnittelijan tehtävässä arvostamme:

– kykyä hallita myös materiaalien hankintaa projektinjohdon ja myynnin tukena

– aitoa kiinnostusta ja motivoitumista työn merkityksellisyydestä, kun kyseessä on ala ja tuotteet, jotka turvaavat ihmisiä ja liiketoiminnan jatkumista tositilanteessa

– kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi, sekä suullisesti että kirjallisesti.

– huolellisuus ja tarkkuus ovat sinulle itsestään selvyyksiä.

Vaikka työ tuleekin tapahtumaan pääsääntöisesti Dieselvoiman Tampereen toimipisteessä, saattaa se lisäksi edellyttää ajoittaista matkustamista sekä Suomessa että ulkomailla.

 

Tarjoamme sinulle osaamistasi vastaavan ja tehtävään sitoutumistasi tukevan palkkauksen sekä kilpailukykyiset edut, vakituisen työn ja kehittymisen mahdollistavan työympäristön matalan hierarkian omaavassa yhtiössä. Suosimme hakijoita, jotka etsivät pitkää ja vakaata työsuhdetta. Työpaikkaan ja työtehtäviin järjestämme perehdytyksen osaamistason ja tarpeiden mukaan. Työtehtävissä asiakkaamme vaativat suostumusta turvallisuusselvityksiin ja huumetesteihin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.2.2023. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.

Voit myös hakea paikkaa suoraan pienen kyselyn kautta. Vastaa kyselyyn tästä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Diesel Voima Osakeyhtiön toimitusjohtaja Mika Peltola. Parhaiten tavoitat keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 14-16 tai laita sähköpostia:

Mika Peltola

Puh. +358 50 566 6935
S-posti: mika.peltola@dieselvoima.fi

Kaiken varalta

Dieselvoiman osakkaiden visio oli aikanaan tehdä varavoimakoneiden ja palopumppujen kaupasta sekä niiden huollosta asiakasystävällistä. Tästä syystä syntyi Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö vuonna 2012. Missiomme on poistaa epäluotettavat varavoima- ja palopumppujärjestelmät Suomesta kestävän kehityksen ehdoilla. Mottomme on edelleen ”Kaiken varalta”, joka kertoo, että yhdistämällä huippuosaamisen ja asiantuntijuuden muutamme lähes mahdottomatkin varavoima- ja palopumppujärjestelmät asiakkaalle parhaiksi arjessa toimiviksi ratkaisuiksi. Yritys on kovaa kasvava ja toimintaa kehitetään jatkuvasti. Suomen Diesel Voima työllistää tällä hetkellä lähes 25 ihmistä. Toimintamme kattaa koko Suomen. Pääpaikkamme Tampereen lisäksi huoltotoimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Oulussa ja Mikkelissä. Tervetuloa tutustumaan ja lukemaan lisää! Ken tietää, saatat olla itse osa mahtavaa porukkaamme jo aivan pian.

Luitko jo nämä?

Erikoisprojekteihin uusi vetäjä

Insinöörien turinat: Insinööri on aina insinööri

Hinattava varavoiman kuljetusalusta, joka kestää mitä tahansa