Tuomo Hammar toimii Suomen Diesel Voima Osakeyhtiössä tuotantojohtana ja vastaa erikoisprojekteista. Aiemmin hän toimi organisaation toimitusjohtajana. Hän huolehtii yhdessä muiden osakkaiden kanssa yrityksen suurista linjoista. Hammar visioi ja funteeraa, hän kyseenalaistaa vanhat toimintamallit, jotta kaikilla olisi parhaat mahdolliset eväät työn tekemiseen. Hänellä on vankka kokemus yrittäjyydestä ja alalta reilun 20 vuoden ajalta. Hän on tekniikan opiskelujen jälkeen pyörittänyt mm. omaa yritystään ja ollut sekä asiantuntijana että konsulttina monissa tehtävissä varavoima-alalla. Tuomo saattaa toisena hetkenä visioida pitkälle tulevaisuuteen ja toisena hän laittaa haalarit päälle lähteäkseen auttamaan hallin puolella.

Hammar motivoituu erikoisemmista varavoimakoneratkaisuista

Hän vastaa erikoisprojekteista ja laitetoimituksista mm. viranomaiskäyttöön. Häntä motivoivat yhteistyö monien erilaisten tahojen ja asiakkaiden kanssa sekä osaavat työkaverit. Tuomo innostuu todella, kun asiakas tarvitsee hieman erikoisemman varavoimaratkaisun. Esimerkiksi puolustusvoimien ja muuhun viranomaiskäyttöön Hammar on päässyt ideoimaan todella mielenkiintoisia ratkaisuja, joista kannattaa kysyä, jos Tuomoon törmäät. Jos kiire ja työt tuntuvat kasautuvan, silloin Tuomo lähtee rentoutumaan moottoriurheilun pariin. Nykyään Hammarin nähdään usein saapuvan töihin myös polkupyörän selässä.

Kaiken varalta

Tuomon ja muiden osakkaiden visio oli aikanaan tehdä varavoimakoneiden ja palopumppujen kaupasta asiakasystävällistä. Tästä syystä syntyi vuonna 2012 Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö, jossa motot yhä edelleen ovat samat “Kaiken varalta” ja “Arvostamme sinun yritystäsi!”. Sittemmin olemme onnistuneet monissa tavoitteissamme yli odotusten ja toimintaa kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Seuraavat tavoitteet ovat jo piirtyneet selkeinä visionääri Tuomon mieleen. Visioidessaan omaa tulevaisuuttaan Hammarin suunnitelmat ovat yhtä selkeät. Tuomo tulee mitä todennäköisimmin viettämään eläkepäivänsä Australiassa Manly Beachilla, johon hän hullaantui muutamia vuosia sitten siellä käydessään. Varsin todennäköisesti miehen moottoriurheiluhulluus ja autojen “rassailu” seuraa häntä myös sinne.

Tutustu Tuomon Linkedin-profiiliin!

Suomen Diesel Voima työllistää tällä hetkellä lähes 20 ihmistä. Toimintamme kattaa koko Suomen. Tampereen lisäksi pääsemme joustavasti matkaan myös Helsingistä ja Oulusta. Esittelemme tulevaisuudessa täällä blogissa myös muut huippuosaajamme tasaisin väliajoin. Tervetuloa tutustumaan ja lukemaan lisää!

Saat meiltä varavoimakoneiden vakiotuotteet, räätälöidyt ratkaisut, palopumput, näiden huollot sekä vanhan konekannan modernisoinnin. Lue lisää tai ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle juuri tarpeidesi mukainen ratkaisu.