Kaiken varalta.

Sähköposti

info@dieselvoima.fi

Osoite

Teollisuustie 13
33330 Tampere
Diesel Power Finland Ltd.

E-mail address

info@dieselpower.fi

Address

Teollisuustie 13
33330 Tampere
FINLAND

Uusi vuosi on startannut vauhdilla ja mennään jo pitkällä keväässä. Dieselvoimassa on menossa monenlaista uutta kehitysprojektia, joista kuulette varmasti tulevaisuudessa lisää.

Kevät tuo mukanaan myös muutoksen tuulia henkilöstössämme. Yksi Dieselvoiman perustajista ja osakkaista, Tuomo Hammar, siirtyy pois 1.4.2022 ja lähtee kohti uusia Dieselvoiman ulkopuolisia haasteita. Haluamme Dieselvoimassa tukea jokaisen omia henkilökohtaisia kiinnostuksen kohteita, unelmia ja tavoitteita, joskus se tarkoittaa myös tiemme eroamista joka päiväisestä yhdessä tekemisestä. Tuomo on vastannut viime vuosina mm. erikoisprojektien liiketoiminnasta ja tällä hetkellä neuvottelemme hänelle siihen jatkajaa, jotta nykyiset ja uudet tulevatkin projektit etenevät tavoitteiden mukaisesti.

Uskomme, että kuulemme Tuomosta edelleen jatkossakin ja kenties tiemme vielä kohtaavat myös liiketoiminnallisessa yhteistyössä. Nyt kuitenkin esitämme suuret kiitokset Tuomolle viimeisistä 10 yhteisestä vuodesta ja toivotamme kaikkea hyvää sekä onnea ja menestystä uuteen aikaan!