Kaiken varalta.

Sähköposti

info@dieselvoima.fi

Osoite

Teollisuustie 13
33330 Tampere
Diesel Power Finland Ltd.

E-mail address

info@dieselpower.fi

Address

Teollisuustie 13
33330 Tampere
FINLAND

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö etsii jatkuvasti lisää loisto-osaajia. Olemme kovassa kasvussa ja etsimme nyt etupäässä varavoimahuollon asentajia. Asemapaikkasi on Itä-Suomessa tai Uudellamaalla, työ tapahtuu kentällä asiakkaiden luona. Tarjolla on mielenkiintoisia työtehtäviä vaihtuvissa maisemissa, hurttia huumoria sekä muutenkin mukava työporukka.

Varavoimahuollon asentaja Itä-Suomeen ja Uudellemaalle

Työtehtäviisi kuuluvat dieselgeneraattorien ja dieselpumppujen huolto- sekä korjaustyöt. Työ tapahtuu pääasiallisesti kentällä asiakkaiden luona Itä-Suomen tai Uudenmaan alueella, mutta tehtäviä edellytetään suoritettavan tarvittaessa myös koko Suomen alueella, vaikka toimipiste sijaitseekin Joensuun tai Helsingin seudulla. Työtehtävä on monipuolinen ja sisältää mm. varavoimajärjestelmien muutostyöt, asennukset ja käyttöönotot sekä loppuasiakkaiden koulutusta.

Odotamme sinulta sähköalan ammattipätevyyttä (S2) ja aiempaa kokemusta sähkö- ja/tai dieseltekniikan alalta sekä kenttätyökokemusta. Ymmärrys generaattoritekniikasta ja ohjauslogiikoista katsotaan eduksesi. Lisäksi edellytämme sinulta itseohjautuvaisuutta, paineensietokykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Englannin kielen ymmärrys ja hyvät tietotekniset taidot edesauttavat tehtävässä menestymistäsi. Ajokortti ja kotimaan matkustusvalmius ovat ehdottomia vaatimuksia. Tehtävien luonteen takia asenteesi työturvallisuuteen tulee olla tinkimätön. Huolellisuus ja tarkkuus ovat sinulle itsestään selvyyksiä. Töitä teet reippaalla otteella ja kohtaat mielelläsi myös asiakkaita työn lomassa. Sormesi ei eksy suuhun ongelmatilanteessa, vaan mietit itse pulmaan sopivan ratkaisun.

Tarjoamme sinulle osaamistasi vastaavan ja tehtävään sitoutumistasi tukevan palkkauksen sekä muun muassa kilpailukykyiset edut, vakituisen työn ja vaativan, kehittymisen mahdollistavan työympäristön. Suosimme hakijoita, jotka etsivät pitkää ja vakaata työsuhdetta. Työpaikkaan ja työtehtäviin järjestämme perehdytyksen tarpeen mukaan. Työtehtävissä asiakkaamme vaativat suostumusta turvallisuusselvityksiin ja huumetesteihin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 11.11.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Diesel Voima osakeyhtiön toimitusjohtaja Mika Peltola. Ota yhteyttä:

Mika Peltola

Puh. +358 10 231 5455
S-posti: mika.peltola@dieselvoima.fi

Kaiken varalta

Viiden Dieselvoiman osakkaan visio oli aikanaan tehdä varavoimakoneiden ja palopumppujen kaupasta sekä niiden huollosta asiakasystävällistä. Tästä syystä syntyi Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö reilut kahdeksan vuotta sitten, jossa motot ovat yhä edelleen samat “Kaiken varalta” ja “Arvostamme sinun yritystäsi!”. Sittemmin olemme onnistuneet monissa tavoitteissamme yli odotusten ja toimintaa kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Suomen Diesel Voima työllistää tällä hetkellä reilut 20 ihmistä. Toimintamme kattaa koko Suomen. Tampereen lisäksi lähdemme joustavasti matkaan myös Helsingistä ja Oulusta. Tervetuloa tutustumaan ja lukemaan lisää! Ken tietää, saatat olla itse osa mahtavaa porukkaamme jo aivan pian.