Kaiken varalta.

Sähköposti

info@dieselvoima.fi

Osoite

Teollisuustie 13
33330 Tampere
Diesel Power Finland Ltd.

E-mail address

info@dieselpower.fi

Address

Teollisuustie 13
33330 Tampere
FINLAND

Etäneuvonta

Neuvot nopeasti asiantuntijalta

Käytössämme on etäohjausjärjestelmä, joka hyödyntää laajennettua todellisuutta (AR). Sen avulla pystymme auttamaan sinua esimerkiksi kysymyksiä herättävässä koekäyttötilanteessa heti ja opastamaan videoyhteyden kautta, miten tilanteessa kannattaa edetä.

Oletko vastuussa useampien varavoimakoneiden tai palopumppujen kuukausittaisista koekäytöistä ja seuraat muutenkin niiden toimintaa? Silloin olet juuri etsimämme henkilö. Otamme etäohjausjärjestelmän nyt ensimmäistä kertaa laajemmin käyttöön asiakkaidemme kanssa. Tule mukaan pilottijaksoon veloituksetta.

Etsimme etäohjauspilottiimme yrityksiä, joiden vastuulla on useampi koneikko, joille tehdään koekäyttöjä kuukausittain. Tämän lisäksi Suomen Diesel Voima käy huoltamassa koneenne säännöllisesti tai teillä on huoltosopimus kanssamme.

Pilotista uutta virtaa

Pilotin tarkoituksena on kehittää huoltopalveluamme entistä paremmaksi ja nyt teillä on mahdollisuus päästä kehittämään palvelua omannäköiseksenne. Mukaan valituilta yrityksiltä ja vastuuhenkilöiltä toivomme aktiivista palautteenantoa. Teemme pilotin aikana (6kk) muutaman kyselyn.

Pilotti käynnistetään lokakuussa 2019. Pilottijakso päättyy huhtikuussa 2020 ja kokoonnumme pilotin lopuksi kuulemaan kokemuksianne. Haluamme varmistaa, että pystymme kehittämään palvelusta teitä mahdollisimman hyvin palvelevan kokonaisuuden.

Ilmoittaudu mukaan pilottihankkeeseen!

Pilottijakso on nyt täynnä! Jos haluat kuulla, milloin etäneuvontaohjelmaan on taas mahdollista lähteä mukaan, liity alla olevalla lomakkeella postituslistallemme, niin saat tiedon heti, kun otamme jälleen lisää ilmoittautumisia etäneuvontaohjelmaan.

Etäneuvonta 2023

"*" näyttää pakolliset kentät

Koneet, joista olet vastuussa*
Kerro, onko kohteessasi varavoimakoneita tai palopumppuja yli 5 tai 10 kappaletta. Jos kohteessa on molempia, valitse vaihtoehto muut ja kerro tarkemmin lisätiedoissa.
Nimi*

TUTUSTU MYÖS

REFERENSSIT

Tutustu referensseihin ja asiakkaidemme tarinoihin

KOULUTUS

Lue lisää monipuolisista koulutuspalveluistamme

YHTEYSTIEDOT

Katso yhteystiedot ja ota meihin yhteyttä