Hankintaohjelmat

Varavoiman tarjouspyyntö ja koko hankintaohjelma helposti

Oletko joskus törmännyt ongelmaan, jossa tarvitsisit nopeasti ja helposti monelta eri toimittajalta tarjouksen varavoimakoneesta? Ehdottomasti plussaa olisi, jos tarjoukset olisivat vielä toisiinsa vertailtavissa.

Et ole yksin, sillä olemme useamman kerran saaneet asiakkailtamme samanlaista palautetta. Niinpä päätimme tehdä asialle jotain ja loimme asiantuntemuksemme sekä asiakkaidemme palautteen perusteella kolme varavoimakoneen hankintaohjelmamallia, jotka voit ladata suoraan käyttöösi.

Ladattavia hankintaohjelmamalleja löytyy avomalliselle, sääsuojatulle sekä hinattavalle varavoimakoneelle. Hankintaohjelma sopii sellaisenaan parhaiten paikkaan, johon käy tyypillinen yleismallinen varavoimajärjestelmä.

Hankintaohjelman runko on muokattavissa juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi. Se on myös helppo yksilöidä ja tehdä oman yrityksesi näköiseksi, jolloin sen lähetys eri tarjoajille käy käden käänteessä.

 

 

Hankintaohjelman hyödyt

Miksi hankintaohjelmaa kannattaa käyttää:

 • helppo ja nopea täydentää omilla tiedoilla
 • kustannustehokas
 • kyseiseen tarpeeseen soveltuva
 • tarjoajille helppo ja tasavertainen
 • saat helposti vertailtavia tarjouksia

Dieselvoiman hankintaohjelmalla taklaat vanhentuneet hankintaohjelmat, joiden pelkkä teettäminen ulkopuolisella maksaa usein 1/3 koko koneen hinnasta. Tämä hankintaohjelma on vapaasti ladattavissa. Voit muokata sen mieleiseksesi. Vastineeksi emme pyydä muuta, kuin lähetäthän tarjouspyyntösi myös meille.

 

Nykyaikainen vaihtoehto

Varavoimajärjestelmän hankinta on aina iso satsaus, jonka takia on äärimmäisen tärkeää, että kohteeseen asennettava koneikko on kaikin puolin sopiva juuri sille ajateltuun kohteeseen ja se palvelee täydellisesti käyttötarkoitustaan. Haluamme, että hankintasi menee kerralla oikein, eikä lisätöitä tai -asennuksia eli lisäkustannuksia sinulle ilmaannu.

Tarjoamme nykyaikaisen vaihtoehdon varavoiman hankintaa harkitseville. Hankintaohjelma ei todistetusti aiheuta turhia lisäkysymyksiä teknisistä asioista tarjoajille, vaan näissä on otettu huomioon kaikki nykyaikaiset toiminnallisuudet ja ratkaisut.

Hankintaohjelmat ovat kaikille tarjoajille yhdenvertaisia ja asettavat tarjoajat samalle viivalle. Tämän takia emme ole speksanneet mitään tiettyä laitemallia tai moottorimallia, emmekä yksilöineet mitään tiettyä ratkaisua omaksi eduksemme.

Haluamme, että jokaisen varavoiman hankintaa harkitsevan on helppo pyytää tarjouksia monesta paikasta uppoamatta vanhojen hankintaohjelmien suohon, joissa on usein paljon vanhentunutta, itsestään selvää tietoa tai joissa vaaditaan vanhentunutta tekniikkaa. Nyt on nykyaikaisten ja oikeiden vaatimusten aika.

 

Lataa hankintaohjelma

 • Tietosuojaseloste

Lataa käyttöösi kolme hankintaohjelmaa: avomalliselle, sääsuojatulle sekä hinattavalle varavoimakoneelle

Avomallisen varavoimakoneen hankintaohjelma

Lataa käyttöösi automaattisen, avomallisen, rakennuksen sisätiloihin asennettavan varavoimalaitoksen hankintaohjelma.

Sääsuojatun varavoimakoneen hankintaohjelma

Lataa käyttöösi automaattisen, sääsuojatun ja äänieristetyn varavoimalaitoksen hankintaohjelma.

Hinattavan varavoimakoneen hankintaohjelma

Lataa käyttöösi hinattavan, sääsuojatun ja äänieristetyn varavoimalaitoksen hankintaohjelma.

MIKSI?

Hankinnan laatija voi hankintaohjelman rungon avulla luoda jo mielikuvan hankinnan soveltuvuudesta juuri omaan käyttötarkoitukseen sopivana. Tekniset asiat ovat selkeästi eroteltuina tarpeellisella laajuudella yksilöitynä, jolloin kaikkien tarjoajien on helppo tarjota teknisesti samaa asiaa.

Hankintaohjelma säästää suuria kustannuksia, joita hankinnan laatija maksaisi hankintamateriaalin laatimisesta ulkopuolisessa insinööritoimistossa. Hankinnan julkaisu on myös paljon nopeampi valmiin muokattavan pohjan ansiosta. Se säästää paljon hankintayksikön aikaa.

Samansisältöisillä hankintamateriaalirungoilla on jo toteutettu onnistuneita laite- ja palveluhankintoja siten, ettei tarjoajien ole tarvinut esittää lisäkysymyksiä hankinnan aikana. Olemme antaneet asiakkaillemme hankintaan liittyvää teknistä tukea ja saaneet paljon positiivista palautetta hankintoihin vaikuttavista onnistuneista kokemuksista.

 

MITÄ?

Mitä saat käyttäessäsi ladattavaa hankintaohjelmapohjaa: 

 • tarjouspyyntöpohjan, jonka runko on muokattavissa omiin tarpeisiisi ja omannäköiseksi
 • valmiiksi mietityn rungon, jota pystyt muokkaamaan tarvittavien teknisien yksityiskohtien tai tarjoajien osallistumis- ja laatuvaatimuksien suhteen
 • vertailtavissa olevia tarjouksia, joka täyttää yleismallisen hankinnan tekniset vaatimukset
 • tämän päivän vaatimukset täyttävän varavoimalaitteiston
 • nykyaikaisen ohjausjärjestelmän, jolla laitetta on helppo hallita
 • kahden vuoden tai 2000 käyttötunnin takuun
 • takuuajan huollot asiantuntevalta toimijalta
 • varmuuden siitä, että kaikki tarjouspyynnöt täyttävät vaatimuksesi, eikä lisätöitä tai lisätilauksia tarvita eli lisäkustannuksia sinulle ei synny
 • alan johtavan yrityksen tuen

Huomaathan, että hankintaohjelmamme soveltuu hyvin rungoksi tyypillisen yleismallisen varavoimajärjestelmän hankintaan. Se ei kuitenkaan välttämättä ole paras mahdollinen runko hankittaessa erittäin tarkoin ja yksityiskohtaisesti kohteen mukaan räätälöityä järjestelmää.

MIKÄ HANKINTAOHJELMA KANNATTAISI VALITA?

AVOMALLINEN VARAVOIMAKONE

Käytetään sähkönsyötön varmistamiseen automaattisena varavoimajärjestelmänä tai päävirtalähteenä paikoissa, joissa ei ole sähköverkkoa saatavilla tai se on kustannuksiltaan mahdoton toteuttaa. Sijoitetaan kiinteistöön sisälle säältä suojaan.

SÄÄSUOJATTU VARAVOIMAKONE

Käytetään sähkönsyötön varmistamiseen automaattisena varavoimajärjestelmänä tai päävirtalähteenä paikoissa, joissa ei ole sähköverkkoa saatavilla tai se on kustannuksiltaan mahdoton toteuttaa. Erillään varmennettavasta kohteesta ulkotiloissa. Voidaan asentaa myös sisätiloihin.

HINATTAVA VARAVOIMAKONE

Käytetään sähkökatkon aikana sähkönsyöttöön useammassa paikassa. Päävirtalähteenä paikoissa, joissa tarvitaan väliaikaisesti sähköä. Siirrettävissä paikasta toiseen ja käytettävissä useamman laitteen virtalähteenä. Käytetään myös väliaikaisesti turvaamaan kiinteistön sähkönsaanti esim. huoltotöiden vaatiman sähkökatkon aikana.

Sinulla on mahdollisuus pyytää samalla kertaa tarjouspyyntö jokaisesta erilaisesta varavoimakoneesta. Voit siis hyvin pyytää tarjoukset samalla kertaa avomallisesta ja sääsuojatusta varavoimakoneesta, jos haluat vertailla niiden sopivuutta kohteeseesi ja budjettiisi. Hinattava varavoimakone eroaa näistä sen verran, että sitä käytetään yleensä useammassa paikassa sähkönsyöttöön sähkökatkon sattuessa. Siinä avainasemassa on liikuteltavuus paikasta toiseen.

Toteutamme pyynnöstä myös vaativampia, erityisvaatimuksiin räätälöityjä  hankintaohjelmia, jotka sopivat kohteeseesi kuin nakutettu.

Blogi

Tutustu ajankohtaisiin uutisiin ja mielenkiintoisiin artikkeleihin.

Varavoiman käyttöikä

Varavoiman käyttöikä

Moni kakku päältä kaunis, silkkoa sisältä. Niinhän se vanha sanonta kuuluu. Tämä pätee myös varavoimakoneisiin. Ne näyttävät uusilta ja siisteiltä, vaikka hankinnasta olisi kulunut monia vuosia, puhumattakaan vuosikymmenistä. Valitettavasti mm. koneen sisällä oleva elektroniikka vanhenee jossain vaiheessa. Mitä asialle voi tehdä?

Tunnista sudenkuopat varavoimahankinnan kilpailutuksessa

Tunnista sudenkuopat varavoimahankinnan kilpailutuksessa

Harkitsetko uuden varavoimajärjestelmän hankintaa ja varavoimahankinnan kilpailutus on sinulle ajankohtaista ennemmin tai myöhemmin? Varavoimajärjestelmän hankinta on iso satsaus, jonka takia on tärkeää, että kohteeseen asennettava koneikko on kaikin puolin sopiva kohteeseen ja se palvelee täydellisesti käyttötarkoitustaan. Haluamme, että hankintasi menee kerralla oikein, eikä lisätöitä tai -asennuksia eli lisäkustannuksia ilmaannu. Kokosimme kattavan tietopaketin varavoimajärjestelmän kilpailutuksesta, jotta voit tunnistaa ja ohittaa kilpailutuksen sudenkuopat.

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiön toimitusjohtajaksi nimitetty Mika Peltola

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiön toimitusjohtajaksi nimitetty Mika Peltola

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiön hallitus on nimittänyt toimitusjohtajaksi Mika Peltolan, joka on toiminut yhtiön palveluksessa perustamisesta 2012 lähtien, johtoryhmän ja hallituksen jäsenenä ja viimeisimpänä varavoimajärjestelmät -liiketoiminnan johtajana. Nimitys tulee voimaan 1.8.2020 alkaen. Peltola tulee jatkamaan yhtiön nykyistä strategiaa ja liiketoiminnan kehitystä johtoryhmän suunnitelmien mukaisesti. Tavoitteena on Dieselvoiman toiminnan ja kilpailukyvyn vahvistaminen edelleen.

TUTUSTU MYÖS

REFERENSSIT

Tutustu referensseihin ja asiakkaidemme tarinoihin

KOULUTUS

Lue lisää monipuolisista koulutuspalveluistamme

YHTEYSTIEDOT

Katso yhteystiedot ja ota meihin yhteyttä

Yhteydenotto

Mika Peltola

Liiketoimintajohtaja, varavoimajärjestelmät

Puh. +358 10 231 5455
mika.peltola@dieselvoima.fi