Kaiken varalta.

Sähköposti

info@dieselvoima.fi

Osoite

Teollisuustie 13
33330 Tampere
Diesel Power Finland Ltd.

E-mail address

info@dieselpower.fi

Address

Teollisuustie 13
33330 Tampere
FINLAND

Hankintaohjelmat

Varavoiman tarjouspyyntö ja koko hankintaohjelma helposti

Oletko joskus törmännyt ongelmaan, jossa tarvitsisit nopeasti ja helposti monelta eri toimittajalta tarjouksen varavoimakoneesta? Ehdottomasti plussaa olisi, jos tarjoukset olisivat vielä toisiinsa vertailtavissa.

Et ole yksin, sillä olemme useamman kerran saaneet asiakkailtamme samanlaista palautetta. Niinpä päätimme tehdä asialle jotain ja loimme asiantuntemuksemme sekä asiakkaidemme palautteen perusteella neljä varavoimakoneen hankintaohjelmamallia, jotka voit ladata suoraan käyttöösi.

Ladattavia hankintaohjelmamalleja löytyy avomalliselle, sääsuojatulle, merikonttiin asennetulle sekä hinattavalle varavoimakoneelle. Hankintaohjelma sopii sellaisenaan parhaiten paikkaan, johon käy tyypillinen yleismallinen varavoimajärjestelmä.

Hankintaohjelman runko on muokattavissa juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi. Se on myös helppo yksilöidä ja tehdä oman yrityksesi näköiseksi, jolloin sen lähetys eri tarjoajille käy käden käänteessä.

 

 

Hankintaohjelman hyödyt

Miksi hankintaohjelmaa kannattaa käyttää:

 • helppo ja nopea täydentää omilla tiedoilla
 • kustannustehokas
 • kyseiseen tarpeeseen soveltuva
 • tarjoajille helppo ja tasavertainen
 • saat helposti vertailtavia tarjouksia

Dieselvoiman hankintaohjelmalla taklaat vanhentuneet hankintaohjelmat, joiden pelkkä teettäminen ulkopuolisella maksaa usein 1/3 koko koneen hinnasta. Tämä hankintaohjelma on vapaasti ladattavissa. Voit muokata sen mieleiseksesi. Vastineeksi emme pyydä muuta, kuin lähetäthän tarjouspyyntösi myös meille.

 

Nykyaikainen vaihtoehto

Varavoimajärjestelmän hankinta on aina iso satsaus, jonka takia on äärimmäisen tärkeää, että kohteeseen asennettava koneikko on kaikin puolin sopiva juuri sille ajateltuun kohteeseen ja se palvelee täydellisesti käyttötarkoitustaan. Haluamme, että hankintasi menee kerralla oikein, eikä lisätöitä tai -asennuksia eli lisäkustannuksia sinulle ilmaannu.

Tarjoamme nykyaikaisen vaihtoehdon varavoiman hankintaa harkitseville. Hankintaohjelma ei todistetusti aiheuta turhia lisäkysymyksiä teknisistä asioista tarjoajille, vaan näissä on otettu huomioon kaikki nykyaikaiset toiminnallisuudet ja ratkaisut.

Hankintaohjelmat ovat kaikille tarjoajille yhdenvertaisia ja asettavat tarjoajat samalle viivalle. Tämän takia emme ole speksanneet mitään tiettyä laitemallia tai moottorimallia, emmekä yksilöineet mitään tiettyä ratkaisua omaksi eduksemme.

Haluamme, että jokaisen varavoiman hankintaa harkitsevan on helppo pyytää tarjouksia monesta paikasta uppoamatta vanhojen hankintaohjelmien suohon, joissa on usein paljon vanhentunutta, itsestään selvää tietoa tai joissa vaaditaan vanhentunutta tekniikkaa. Nyt on nykyaikaisten ja oikeiden vaatimusten aika.

 

Lataa hankintaohjelma

Hankintaohjelman lataus 2023

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Tilaamalla hankintaohjelman sähköpostitse, hyväksyt sivuston käyttöehtojen mukaisten henkilötietojen tallentamisen ja käytön.*

Lataa käyttöösi neljä hankintaohjelmaa: avomalliselle, sääsuojatulle, merikonttiin asennetulle sekä hinattavalle varavoimakoneelle

Avomallisen varavoimakoneen hankintaohjelma

Lataa käyttöösi automaattisen, avomallisen, rakennuksen sisätiloihin asennettavan varavoimalaitoksen hankintaohjelma.

Sääsuojatun varavoimakoneen hankintaohjelma

Lataa käyttöösi automaattisen, sääsuojatun ja äänieristetyn varavoimalaitoksen hankintaohjelma.

Hinattavan varavoimakoneen hankintaohjelma

Lataa käyttöösi hinattavan, sääsuojatun ja äänieristetyn varavoimalaitoksen hankintaohjelma.

Merikonttimallisen varavoimakoneen hankintaohjelma

Lataa käyttöösi konttiin asennetun, sääsuojatun ja äänieristetyn varavoimalaitoksen hankintaohjelma.

MIKSI?

Hankinnan laatija voi hankintaohjelman rungon avulla luoda jo mielikuvan hankinnan soveltuvuudesta juuri omaan käyttötarkoitukseen sopivana. Tekniset asiat ovat selkeästi eroteltuina tarpeellisella laajuudella yksilöitynä, jolloin kaikkien tarjoajien on helppo tarjota teknisesti samaa asiaa.

Hankintaohjelma säästää suuria kustannuksia, joita hankinnan laatija maksaisi hankintamateriaalin laatimisesta ulkopuolisessa insinööritoimistossa. Hankinnan julkaisu on myös paljon nopeampi valmiin muokattavan pohjan ansiosta. Se säästää paljon hankintayksikön aikaa.

Samansisältöisillä hankintamateriaalirungoilla on jo toteutettu onnistuneita laite- ja palveluhankintoja siten, ettei tarjoajien ole tarvinut esittää lisäkysymyksiä hankinnan aikana. Olemme antaneet asiakkaillemme hankintaan liittyvää teknistä tukea ja saaneet paljon positiivista palautetta hankintoihin vaikuttavista onnistuneista kokemuksista.

 

MITÄ?

Mitä saat käyttäessäsi ladattavaa hankintaohjelmapohjaa: 

 • tarjouspyyntöpohjan, jonka runko on muokattavissa omiin tarpeisiisi ja omannäköiseksi
 • valmiiksi mietityn rungon, jota pystyt muokkaamaan tarvittavien teknisien yksityiskohtien tai tarjoajien osallistumis- ja laatuvaatimuksien suhteen
 • vertailtavissa olevia tarjouksia, joka täyttää yleismallisen hankinnan tekniset vaatimukset
 • tämän päivän vaatimukset täyttävän varavoimalaitteiston
 • nykyaikaisen ohjausjärjestelmän, jolla laitetta on helppo hallita
 • kahden vuoden tai 2000 käyttötunnin takuun
 • takuuajan huollot asiantuntevalta toimijalta
 • varmuuden siitä, että kaikki tarjouspyynnöt täyttävät vaatimuksesi, eikä lisätöitä tai lisätilauksia tarvita eli lisäkustannuksia sinulle ei synny
 • alan johtavan yrityksen tuen

Huomaathan, että hankintaohjelmamme soveltuu hyvin rungoksi tyypillisen yleismallisen varavoimajärjestelmän hankintaan. Se ei kuitenkaan välttämättä ole paras mahdollinen runko hankittaessa erittäin tarkoin ja yksityiskohtaisesti kohteen mukaan räätälöityä järjestelmää.

MIKÄ HANKINTAOHJELMA KANNATTAISI VALITA?

AVOMALLINEN VARAVOIMAKONE

Käytetään sähkönsyötön varmistamiseen automaattisena varavoimajärjestelmänä tai päävirtalähteenä paikoissa, joissa ei ole sähköverkkoa saatavilla tai se on kustannuksiltaan mahdoton toteuttaa. Sijoitetaan kiinteistöön sisälle säältä suojaan.

MERIKONTTIMALLINEN VARAVOIMAKONE

Käytetään mm. alueilla, joihin ei ole kannattavaa tai mahdollista hankkia sähköverkkoa ja järjestelmän tulee kestää vaativia olosuhteita. Toteutamme merikonttiin asennettuja ratkaisuja modifioituihin 10-, 20- ja 40-jalan kontteihin. Konttiratkaisu on tilaasäästävä, äänivaimennettu ja haluttaessa myös liikuteltava.

SÄÄSUOJATTU VARAVOIMAKONE

Käytetään sähkönsyötön varmistamiseen automaattisena varavoimajärjestelmänä tai päävirtalähteenä paikoissa, joissa ei ole sähköverkkoa saatavilla tai se on kustannuksiltaan mahdoton toteuttaa. Erillään varmennettavasta kohteesta ulkotiloissa. Voidaan asentaa myös sisätiloihin.

HINATTAVA VARAVOIMAKONE

Käytetään sähkökatkon aikana sähkönsyöttöön useammassa paikassa. Päävirtalähteenä paikoissa, joissa tarvitaan väliaikaisesti sähköä. Siirrettävissä paikasta toiseen ja käytettävissä useamman laitteen virtalähteenä. Käytetään myös väliaikaisesti turvaamaan kiinteistön sähkönsaanti esim. huoltotöiden vaatiman sähkökatkon aikana.

Sinulla on mahdollisuus pyytää samalla kertaa tarjouspyyntö jokaisesta erilaisesta varavoimakoneesta. Voit siis hyvin pyytää tarjoukset samalla kertaa avomallisesta ja sääsuojatusta varavoimakoneesta, jos haluat vertailla niiden sopivuutta kohteeseesi ja budjettiisi. Hinattava varavoimakone eroaa näistä sen verran, että sitä käytetään yleensä useammassa paikassa sähkönsyöttöön sähkökatkon sattuessa. Siinä avainasemassa on liikuteltavuus paikasta toiseen. Konttiratkaisun merkittäviä etuja ovat mm. tilansäästö, toimitusaika, äänenvaimennus, asennuskustannukset ja liikuteltavuus.

Toteutamme pyynnöstä myös vaativampia, erityisvaatimuksiin räätälöityjä  hankintaohjelmia, jotka sopivat kohteeseesi kuin nakutettu.

Blogi

Tutustu ajankohtaisiin uutisiin ja mielenkiintoisiin artikkeleihin.

Lagercrantz ostaa Dieselvoiman

Lagercrantz ostaa Dieselvoiman

Lagercrantz on 28.12.2023 ostanut 86% Dieselvoiman osakkeista. ”Yhteistyö Lagercrantzin kanssa, joka on pitkäaikainen ja kokenut omistaja, tarjoaa vahvan alustan Dieselvoiman jatkuvalle kehitykselle ja kasvulle.”, sanoo Dieselvoiman toimitusjohtaja Mika Peltola.

Haussa kone- ja/tai sähkösuunnittelija

Haussa kone- ja/tai sähkösuunnittelija

  Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö etsii jatkuvasti lisää loisto-osaajia. Olemme kovassa kasvussa ja etsimme nyt sähköalan suunnittelijaa ja/tai konesuunnittelijaa. Toimipisteesi on Tampereella, sen lisäksi pystyt hyödyntämään myös etätyömahdollisuuksia. Tarjolla...

Dieselvoima 10 vuotta

Dieselvoima 10 vuotta

Dieselvoima täytti pyöreät 10 vuotta elokuussa 2022. Mitä olemme tehneet näiden vuosien aikana ja mihin olemme menossa tulevaisuudessa? Niistä ja tietysti myös itse 10-vuotisjuhlista pääset lukemaan lisää tästä artikkelistamme. Kaiken varalta.

TUTUSTU MYÖS

REFERENSSIT

Tutustu referensseihin ja asiakkaidemme tarinoihin

KOULUTUS

Lue lisää monipuolisista koulutuspalveluistamme

YHTEYSTIEDOT

Katso yhteystiedot ja ota meihin yhteyttä

Yhteydenotto

Yhteydenotto (Hankintaohjelman lataus -sivu) 2023

"*" näyttää pakolliset kentät

Mika Peltola

Liiketoimintajohtaja, varavoimajärjestelmät

Puh. +358 10 231 5455
mika.peltola@dieselvoima.fi