Kaiken varalta.

Sähköposti

info@dieselvoima.fi

Osoite

Teollisuustie 13
33330 Tampere
Diesel Power Finland Ltd.

E-mail address

info@dieselpower.fi

Address

Teollisuustie 13
33330 Tampere
FINLAND

10 vuotta luotettavien varavoima- ja palopumppujärjestelmien puolella

Dieselvoima täytti elokuussa 2022 pyöreitä, kokonaiset 10 vuotta. Voisi kai sanoa, että vaikka matkaa on taitettu jo kokonainen vuosikymmen, Dieselvoima on monella tapaa vasta matkansa alussa. Missiomme on poistaa epäluotettavat varavoima- ja palopumppujärjestelmät Suomesta kestävän kehityksen ehdoilla. Ja siinä sitä kuulkaa työsarkaa riittää. Alusta saakka on ollut selvää, ettemme vain toimita uutta laitetta ja häviä paikalta. Se ei olisi omien arvojemme saati kestävän kehityksen mukaista. Vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen nojaten, korjaamme ja huollamme mielellämme ja tinkimättömällä ammattitaidolla myös vanhaa. Niinpä vanhojen varavoimakoneiden ja palopumppujen saneeraukset ovat tänä päivänä niin kysyttyjä, ettei huoltohenkilöstömme ehdi juurikaan lepäillä laakereillaan ja heidän joukkoonsa palkataan jatkuvasti uusia osaajia. Ydinpalvelujamme eli varavoima- ja palopumppujärjestelmiä sekä niiden huoltoa täydentämään olemme tuoneet erilaisia tuotteita, kuten alumiinikaapelit ja lisäpalveluja, kuten erilaiset koulutukset. Samoin varavoimakoneiden vuokrauspalvelumme on oikeastaan vuoden 2022 aikana lähtenyt oikeaan nousukiitoon ja päivitämmekin vuokrakalustoamme jatkuvasti.

Juhlat

Koska teemme töitä paljon ja tosissamme silti naurun ja hurtin huumorin kukkiessa, oli täysin selvää, että täyttä kymppiä piti juhlia kunnolla. Järjestimme 10-vuotisjuhlat Tampereen keskustassa Saunaravintola Kuumassa. Ohjelmassa oli mm. cocktail-koulua, Dieselvoiman omaa tietovisaa, musavisaa ja mainion bänditrion soitantaa. Muutama kuva unohtumattomasta illasta tässä mukana.

 

Mitä tulevaisuus tuo?

Ensi vuoden osalta tulevaisuus näyttää siltä osin selkeältä, että sinne on jo paljon ennakkoon myytyä tavaraa, palveluja ja huoltoja odottamassa. Kuitenkin tärkeää on myös pitkän tähtäimen tavoitteiden asettaminen. Niiden piirtämisen olemme aloittaneet tänä vuonna tosissamme. Ensi vuonna työ jatkuu strategian hienosäädöllä ja käyttöönotolla. Monta erityistä uutta ideaa, hanketta ja yhteistyötä muhii pinnan alla. Palataan niihin, kun on sen aika. Kuitenkin tekemisemme ydin säilyy muuttumattomana. Kun edelleen yhdistämme huippuosaamisen ja asiantuntijuutemme, muutamme lähes mahdottomatkin varavoima- ja palopumppujärjestelmät asiakkaalle parhaiksi arjessa toimiviksi ratkaisuiksi. Joten jo tuttuun tapaan, kuten viimeisen 10 vuoden ajan on ollut tapana tulla apuun, kun kaipaat uutta varavoimalähdettä tai palopumppua tai vanhemman laitteen huoltoa ja saneerausta, olehan yhteydessä. Olemme täällä teitä varten. Kaiken varalta.