Kaiken varalta.

Sähköposti

info@dieselvoima.fi

Osoite

Teollisuustie 13
33330 Tampere
Diesel Power Finland Ltd.

E-mail address

info@dieselpower.fi

Address

Teollisuustie 13
33330 Tampere
FINLAND

Etsimme huoltoasentajia

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö etsii jatkuvasti lisää loisto-osaajia. Olemme kovassa kasvussa ja etsimme nyt etupäässä huoltoasentajia. Asemapaikkasi on Helsingissä, työ tapahtuu kentällä asiakkaiden luona pääasiassa Uudenmaan alueella. Tarjolla on mielenkiintoisia työtehtäviä vaihtuvissa maisemissa, hurttia huumoria sekä muutenkin mukava työporukka.

Huoltoasentaja Uudellemaalle

Työtehtäviisi kuuluvat dieselgeneraattorien ja dieselpumppujen huolto- sekä korjaustyöt. Työtehtävä on monipuolinen ja voi sisältää mm. varavoimajärjestelmien muutostyöt, asennukset ja käyttöönotot sekä loppuasiakkaiden koulutusta.

Odotamme sinulta kiinnostusta sähkö- ja konetekniikkaan. Aiempi kokemus sähkö- ja/tai dieseltekniikan alalta sekä kenttätyökokemus katsotaan eduksesi. Edellytämme sinulta itseohjautuvaisuutta, paineensietokykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Englannin kielen ymmärrys ja hyvät tietotekniset taidot edesauttavat tehtävässä menestymistä. Ajokortti ja kotimaan matkustusvalmius ovat ehdottomia vaatimuksia. Tehtävien luonteen takia asenteesi työturvallisuuteen tulee olla tinkimätön. Huolellisuus ja tarkkuus ovat sinulle itsestään selvyyksiä. Töitä teet reippaalla otteella ja kohtaat mielelläsi myös asiakkaita työn lomassa. Sormesi ei eksy suuhun ongelmatilanteessa, vaan kykenet myös itse löytämään pulmaan sopivan ratkaisun.

Tarjoamme sinulle osaamistasi vastaavan ja tehtävään sitoutumistasi tukevan palkkauksen sekä muun muassa kilpailukykyiset edut, vakituisen työn ja kehittymisen mahdollistavan työympäristön. Suosimme hakijoita, jotka etsivät pitkää ja vakaata työsuhdetta. Työpaikkaan ja työtehtäviin järjestämme perehdytyksen tarpeen mukaan. Työtehtävissä asiakkaamme vaativat suostumusta turvallisuusselvityksiin ja huumetesteihin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Diesel Voima osakeyhtiön toimitusjohtaja Mika Peltola. Soita keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 13-15 tai laita sähköpostia:

Mika Peltola

Puh. +358 10 231 5455
S-posti: mika.peltola@dieselvoima.fi

Kaiken varalta

Dieselvoiman osakkaiden visio oli aikanaan tehdä varavoimakoneiden ja palopumppujen kaupasta sekä niiden huollosta asiakasystävällistä. Tästä syystä syntyi Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö vuonna 2012. Motot ovat yhä edelleen samat “Kaiken varalta” ja “Arvostamme sinun yritystäsi!”. Sittemmin olemme onnistuneet monissa tavoitteissamme yli odotusten ja toimintaa kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Suomen Diesel Voima työllistää tällä hetkellä reilut 20 ihmistä. Toimintamme kattaa koko Suomen. Tampereen lisäksi lähdemme joustavasti matkaan myös Helsingistä, Oulusta ja Mikkelistä. Tervetuloa tutustumaan ja lukemaan lisää! Ken tietää, saatat olla itse osa mahtavaa porukkaamme jo aivan pian.

Luitko jo nämä?

Erikoisprojekteihin uusi vetäjä

Insinöörien turinat: Insinööri on aina insinööri

Hinattava varavoiman kuljetusalusta, joka kestää mitä tahansa