Varavoiman vuokraus

Vuokraa varavoimaa väliaikaiseen sähkönsyöttöön

Kun tarvitset väliaikaiseen sähkönsyöttöön virtaa, toimitamme sinulle valmiin ratkaisun juuri niin pitkäksi aikaa kuin tarvitset. Vuokrakone on paras ratkaisu, kun on tarve väliaikaiseen sähkönsyöttöön ja sähköverkkoa ei ole saatavilla tai verkkosyöttö pitää väliaikaisesti turvata mahdollisten katkojen varalta

Esimerkiksi kiinteistöissä, joissa ei ole kiinteää varavoimaa, suunnitellut muuntamohuollot aiheuttavat kiinteistölle turvallisuusriskin tai mahdollisesti muuta vahinkoa kiinteistön tekniikalle tai omaisuudelle (esim. kylmälaitteet, IT-laitteet yms.). Näitä tilanteita varten Dieselvoiman vuokrakoneet ovat palvelleet jo useasti väliaikaisena varavoimalähteenä kriittisille kuormille ja tekevät niin vastedeskin.

Vuokrattua varavoimaa

Vuokraus oikeassa tilanteessa kustannustehokasta

Jos kohteen sähkönvarmistus lyhyitä suunnittelemattomia katkoja varten ei ole tarpeellista toteuttaa vaan ainoastaan suunnitellut pidempiaikaiset katkot nähdään riskinä, niin silloin vuokrattava kone on kustannustehokas ratkaisu.

Yksi mahdollinen tarve on, kun pitää rakentaa väliaikainen sähköverkko paikkaan, jossa ei ole valtakunnan sähköverkkoa tarjolla tai se on kustannuksiltaan kohtuuton rakentaa sähkön tarpeen käyttöaikaan nähden. Toinen yleinen tarve on tapahtumateollisuudessa, jossa yleinen sähköverkko varmennetaan väliaikaisilla varavoimakoneilla.

Vuokrakoneen hyöty on sen kustannuksien kohdistuminen vain käytetylle ajalle eli se ei sido pääomaa eikä rasita tasetta.

 

Hinattavan varavoimakoneen vuokraus

Kiinteistötekniikan toiminnan tarkastus

Milloin viimeksi kiinteistössä oleva tekniikka on testattu siirrettävällä varavoimalla? Monissa kiinteistöissä on olemassa ulkopuolisen varavoiman liityntäpiste, jolloin kiinteistöjen toiminnan tarkastus varavoimasyötöllä on helppoa. Tällöin kiinteistössä tehdään sähkökatkoskoe, jossa selvitetään ja päivitetään toiminnan tila ulkoisella varavoimasyötöllä. Tämä on hyvä tehdä säännöllisin väliajoin, koska kyseessä on ainoa oikea testi poikkeustilan suunnittelua/selvitystä varten.

Vuokrattava kalusto

Vuokrattava kalusto: Tehoalueella 30 kVA – 350 kVA
Koneiden rakenne: Sääsuojattuja ja äänieristettyjä
Nimellisjännite: 230V/400V ja 50 Hz (muut jännitetasot erikoistapauksissa)
Vakiovarusteet: Comap MRS16 ohjauslogiikka, moottorilämmitys, akuston varaaja, oma polttoainesäiliö (n. 8h käyttötunnin polttoainetilavuus, ulkoisen säiliön liityntäletkut ja automaattinen täyttöpumppaus ulkoisesta säiliöstä
Muuta: Osassa koneita pistorasialähtöjä helpon ja turvallisen kenttäkaapeliverkon rakentamiseen

Lisäpalvelut

Vuokrakoneen mukaan saat tarvittaessa myös nämä lisäpalvelut:

  • Liityntäkaapelit
  • Käyttäjäpalvelu
  • Ulkoisen säiliön saatavuus koneen mukaan
  • Tankkauspalvelu
  • Koneen kuljetus nostoineen haluttuun kohteeseen

Luitko jo nämä?

Hinattavan varavoimakoneen vuokraus

Hinattavan varavoimakoneen vuokraus

Varavoiman käyttöikä

Alumiinikaapelit kullaksi?

Ota yhteyttä

Mika Peltola

Varavoiman asiantuntija

Puh. +358 10 231 5455
mika.peltola@dieselvoima.fi

TUTUSTU MYÖS

VARAVOIMA

Tutustu varavoimaratkaisuihimme

ALUMIINIKUMIKAAPELIT

Lue lisää monipuolisista alumiinikumikaapeliratkaisuista

REFERENSSIT

Tutustu referensseihin ja asiakkaidemme tarinoihin

Blogi

Tutustu ajankohtaisiin uutisiin ja mielenkiintoisiin artikkeleihin.

Etsimme huoltoasentajia

Etsimme huoltoasentajia

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö etsii jatkuvasti lisää loisto-osaajia. Olemme kovassa kasvussa ja etsimme nyt etupäässä varavoimahuollon asentajia. Asemapaikkasi on Helsingissä, työ tapahtuu kentällä asiakkaiden luona pääasiassa Uudenmaan alueella. Tarjolla on mielenkiintoisia työtehtäviä vaihtuvissa maisemissa, hurttia huumoria sekä muutenkin mukava työporukka.

Voiko varavoima auttaa, kun sähkönhinta nousee?

Voiko varavoima auttaa, kun sähkönhinta nousee?

Sähkön hinta on ollut nousussa jo hetken aikaa. Uutisissa varoitellaan vähän väliä myös talvella uhkaavasta sähköpulasta. Miten yrityksissä ja kotitalouksissa kannattaa varautua? Moni on miettinyt, olisiko varavoimasta tai sen vuokrauksesta helpotusta mahdollisiin pakkosähkökatkoihin tai niihin hetkiin, kun pörssisähkö kipuaa kohti uusia hintahuipputunteja. Vastaus on kyllä ja ei. Lue lisää.

Erikoisprojekteihin uusi vetäjä

Erikoisprojekteihin uusi vetäjä

Kuten jo aiemmin ilmoitimme, Tuomo Hammar siirtyy kohti uusia Dieselvoiman ulkopuolisia tuulia, erikoisprojektit tarvitsee siis uuden, asiantuntevan vetäjän, jolla on kykyä ja halua ylläpitää sekä kehittää tätä vaativaa projektiluonteista liiketoiminta-aluetta. Tähän...