Alukaflex Midnight

Alukaflex Midnight – tapahtumiin ja esiintymislavoille sopiva sähkönsiirtoratkaisu

Midnight on uusi tuotesarja, joka on kehitetty erityisesti tapahtuma- ja kulttuurialalle. Monijohtimiset kaapelisarjat ovat täysin mustia, sekä kaapelit että liittimet. Mikään ei ole näkyvää, vaan ne on helppo piilottaa esiintymislavan rakenteisiin.

Huomaamaton

Testattu

Hyvä sähkön-johtavuus

Korkea laatu

Turvallinen

Kevyt

Alumiinikaapeli & CEE-pistoke -setti

Alukaflex Midnight

Valitsemalla mustan Alukaflex Midnight sarjan, saat kaikki ainutlaatuiset Alukaflex-tuotteiden edut. Esimerkiksi hyödyt kuparia alhaisemmista hankintahinnoista ja 40% pienemmästä painosta. Työ kulisseissa on helpompaa, nopeampaa ja tehokkaampaa lavarakennelmaa koottaessa. Keveyden ansiosta myös kuljetuskustannukset ovat pienemmät.

Alukaflex® alumiinikaapeli koostuu hyvin taipuisista, monisäikeisistä alumiinilangoista (kuten luokka 5, DIN VDE 0295 ja IEC 60228 mukaan) sekä ensiluokkaisesta PUR-ulkokuoresta. Alumiinille sopivan CEE-pistotulppateknologian kanssa Alukaflex® on innovatiivinen kaapelikonsepti. Alukaflex Midnight on saatavilla 32 A, 63 A sekä 125 A.

 

 • Saatavissa 32 A, 63 A, 125 A CEE-pistokkeille ja -jatkopistorasioilla
 • 5-johtiminen kaapeli (5G6, 5G16, 5G50)
 • 400 volttia
 • PUR halogeenivapaa ulkovaippa
 • otsonin, UV-säteilyn ja öljyn kestävä
 • johtimen maksimilämpötilan kestävyys +90°C
 • käsiteltävyys -40°C

Kuparikaapeli & CEE-pistoke -setti

H07RN-F Midnight

H07RN-F Midnight on kuparinen kaapelituotesarjauutuus, joka on kehitetty erityisesti kulttuuri- ja tapahtuma-alan tarpeisiin. Tuotesarjaan kuuluvat kaapelit ja pistokkeet ovat täysin mustia, joten ne on helppo piilottaa lavarakennelmiin. H07RN-F Midnight koostuu 5- tai 3-johtiminen kuparikaapelista ja mustasta, kestävästä CEE-pistokkeesta.

 

 • Saatavissa 16 A CEE-pistokkeilla ja -jatkopistorasioilla
 • 3- ja 5-johtiminen kaapeli (3G2.5, 5G2.5)
 • moninapainen IP44 CEE-pistoke
 • kuminen ulkokuori
 • 400 volttia
 • otsonin, UV-säteilyn ja öljyn kestävä
 • johtimen maksimilämpötila +60°C
 • käsiteltävyys -25°C

Blogi

Tutustu ajankohtaisiin uutisiin ja mielenkiintoisiin artikkeleihin.

Varavoimahuollon asentaja, Itä-Suomi ja Uusimaa, rekry auki

Varavoimahuollon asentaja, Itä-Suomi ja Uusimaa, rekry auki

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö etsii jatkuvasti lisää loisto-osaajia. Olemme kovassa kasvussa ja etsimme nyt etupäässä varavoimahuollon asentajia. Asemapaikkasi on Itä-Suomi tai Uudellamaalla, työ tapahtuu kentällä asiakkaiden luona. Tarjolla on mielenkiintoisia työtehtäviä vaihtuvissa maisemissa, hurttia huumoria sekä muutenkin mukava työporukka.

Varavoiman käyttöikä

Varavoiman käyttöikä

Moni kakku päältä kaunis, silkkoa sisältä. Niinhän se vanha sanonta kuuluu. Tämä pätee myös varavoimakoneisiin. Ne näyttävät uusilta ja siisteiltä, vaikka hankinnasta olisi kulunut monia vuosia, puhumattakaan vuosikymmenistä. Valitettavasti mm. koneen sisällä oleva elektroniikka vanhenee jossain vaiheessa. Mitä asialle voi tehdä?

Tunnista sudenkuopat varavoimahankinnan kilpailutuksessa

Tunnista sudenkuopat varavoimahankinnan kilpailutuksessa

Harkitsetko uuden varavoimajärjestelmän hankintaa ja varavoimahankinnan kilpailutus on sinulle ajankohtaista ennemmin tai myöhemmin? Varavoimajärjestelmän hankinta on iso satsaus, jonka takia on tärkeää, että kohteeseen asennettava koneikko on kaikin puolin sopiva kohteeseen ja se palvelee täydellisesti käyttötarkoitustaan. Haluamme, että hankintasi menee kerralla oikein, eikä lisätöitä tai -asennuksia eli lisäkustannuksia ilmaannu. Kokosimme kattavan tietopaketin varavoimajärjestelmän kilpailutuksesta, jotta voit tunnistaa ja ohittaa kilpailutuksen sudenkuopat.

TUTUSTU MYÖS

VARAVOIMA

Tutustu monipuolisiin varavoimapalveluihimme

PALOPUMPUT

Lue lisää palopumpuista niin sprinkleri- kuin palovesisovelluksiin

HUOLTO

Tutustu kaikenkattaviin varavoiman ja palopumppujen huoltopalveluihin

Yhteydenotto

Mika Peltola

Toimitusjohtaja

Puh. +358 10 231 5455
mika.peltola@dieselvoima.fi

Jarmo Ritala

Myyntipäällikkö

Puh. +358 46 921 5628
jarmo.ritala@dieselvoima.fi

YHTEISTYÖSSÄ