Kaiken varalta.

Sähköposti

info@dieselvoima.fi

Osoite

Teollisuustie 13
33330 Tampere
Diesel Power Finland Ltd.

E-mail address

info@dieselpower.fi

Address

Teollisuustie 13
33330 Tampere
FINLAND

Huolto palvelee kattavasti

Arvoa ja apua kattavilla käyttäjäpalveluilla

Tarjoamme teille kattavan palvelukokonaisuuden, jotta voitte halutessanne keskittyä omaan toimintaanne ilman huolta laitteidenne toiminnasta.

Käytönopastus

Koulutamme ja opastamme asiakkaidemme omaa henkilöstöä käyttämään niin dieselpumppuja kuin varavoimakoneitakin. Koulutus on paikallaan eritoten henkilövaihdosten yhteydessä tai huoltoliikkeiden vaihtuessa. Koulutus pitää sisällään yleisen katsauksen laitteistoon ja sen mahdollisiin vikatilanteisiin sekä tietenkin itse laitteen käyttämisen perusteet. Tarvittaessa laadimme myös kirjalliset ohjeet muistin tueksi.

Kuukausikoekäytöt

Jotta voitte olla varmoja laitteidenne toimivuudesta, tulee ne koekäyttää säännöllisesti. Aina ei kuitenkaan ole henkilöstöä toteuttamaan koekäyttöjä, tällöin on mahdollista tilata käytöt yrityksemme asiantuntijoilta. Koekäytöt tapahtuvat sovitun aikavälin mukaisesti ilman, että teidän tarvitsee huolehtia niiden kulusta. Jokaisesta koekäytöstä tehdään vähintään käyttöpäiväkirjamerkinnät tai erikseen sovittaessa laajempi koekäyttöraportti, joka toimitetaan teille aina käytön jälkeen. Koekäytöissä mahdollisesti havaitut poikkeamat raportoidaan välittömästi teille ja sovitaan yhdessä tarvittavista jatkotoimenpiteistä.

Voimme tehdä kuukausittaiset koekäytöt niin dieselpumpuille, varavoimakoneille kuin myös väestönsuojien dieselkäyttöisille laitteille.

Polttoainetäydennykset

Laitteiden toiminnan takaamiseksi on ensiarvoisen tärkeää, että niissä on aina riittävästi polttoainetta. Yrityksellämme on tarvittava kalusto erikokoisten koneiden polttoainetäydennysten toteuttamiseen. Käytämme vain tunnettuja suomalaisia polttoainemerkkejä, jotka tulevat Nesteeltä. Jos tarvittava polttoainemäärä on iso, tällöin hoidamme täydennykset yhdessä Nesteen kanssa.

Käyttöönottoilmoitus

Laitteen käyttöönottoilmoitus on mahdollista tehdä sähköisesti. Ilmoituksen tekemällä saat laitteellesi sopimuksen mukaisen takuun. Muista täyttää käyttöönottoilmoitus.

Etäpalvelut

Saat meiltä kattavan paketin erilaisia etäpalveluita. Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!

N valvonta

N opastus

TUTUSTU MYÖS

REFERENSSIT

Tutustu referensseihin ja asiakkaidemme tarinoihin

KOULUTUS

Lue lisää monipuolisista koulutuspalveluistamme

YHTEYSTIEDOT

Katso yhteystiedot ja ota meihin yhteyttä