Kaiken varalta.

Sähköposti

info@dieselvoima.fi

Osoite

Teollisuustie 13
33330 Tampere
Diesel Power Finland Ltd.

E-mail address

info@dieselpower.fi

Address

Teollisuustie 13
33330 Tampere
FINLAND

Helppoa ja vaivatonta. Näillä sanoilla asiakkaat usein kuvaavat varavoimakoneen tai palopumpun huollon hoitumista. Homma lähtee monesti liikkeelle puhelusta tämän miehen kanssa. Lauri Antila huolehtii varavoimakoneiden ja dieselpumppujen asiakkaista tekemällä heille kattavan huoltosuunnitelman tai vaikkapa muistuttamalla määräaikaishuollon tärkeydestä Suomen Diesel Voima Osakeyhtiössä. Hän tekee myös uusasiakashankintaa saneeraus- ja huoltokohteissa. Lauri on koulutukseltaan työkonetekniikan insinööri. Hänellä on varavoima- ja palopumppualalta 12 vuoden kokemus. Lauri on yksi viidestä yrityksen perustajajäsenestä. Laurin vahvuuksia on mm. erittäin hyvä muisti; hän muistaa lähes jokaisen koneen jokaisessa kohteessa ulkoa ja osaa täten tarjota juuri oikeanlaista huoltopalvelua kohteeseen. Häntä motivoivat työssään uusien ratkaisujen löytäminen erikoisiin ongelmiin sekä kerta kerralta paremman palvelukokemuksen varmistaminen. Lauri panostaa nimenomaan asiakaskohtaamisiin ja asiakkaan kuunteluun. Hän saa kohtaamisista paljon myös itselleen. Vapaa-aikansa Lauri viettää perheen kanssa tai rakkaiden harrastusten, salibandyn ja kalastuksen, parissa.

Huollolla merkittävä rooli

Huoltotoiminta on yksi Suomen Diesel Voima Osakeyhtiön kulmakivistä. Säännöllinen huolto varmistaa, että laite toimii suunnitellulla tavalla hätätilanteessa. Huoltoon, kuten muuhunkin yrityksen toimintaan, haetaan jatkuvasti uusia tulokulmia. Näistä saatte varmasti kuulla lähitulevaisuudessa lisää. Me Dieselvoimassa uskomme vahvasti, että myös hyväksi havaittuja menetelmiä on aina mahdollista kehittää ja hioa entistä paremmiksi. Näin on mahdollista keksiä myös täysin uusia ydintoimintaa täydentäviä palvelumalleja.

Kaiken varalta

Laurin ja muiden osakkaiden visio oli aikanaan tehdä varavoimakoneiden ja palopumppujen kaupasta sekä niiden huollosta asiakasystävällistä. Tästä syystä syntyi Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö viisi vuotta sitten, jossa motot ovat yhä edelleen samat ”Kaiken varalta” ja ”Arvostamme sinun yritystäsi!”. Sittemmin olemme onnistuneet monissa tavoitteissamme yli odotusten ja toimintaa kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Lauri Antila menee myös jatkuvasti eteenpäin. Hän kehittää osaamistaan ja asiantuntemustaan edelleen, sillä haluaa varmistua siitä, että on aina ajantasalla niin työnsä kuin muunkin elämän suhteen.

Tutustu Laurin Linkedin-profiiliin!

Suomen Diesel Voima työllistää tällä hetkellä lähes 20 ihmistä. Toimintamme kattaa koko Suomen. Tampereen lisäksi lähdemme joustavasti matkaan myös Helsingistä ja Oulusta. Esittelemme blogissa myös muut huippuosaajamme tasaisin väliajoin. Tervetuloa tutustumaan ja lukemaan lisää!

Saat meiltä varavoimakoneiden vakiotuotteet, räätälöidyt ratkaisut, palopumput, näiden huollot sekä vanhan konekannan modernisoinnin. Lue lisää huoltotoiminnasta tai ota yhteyttä, niin tehdään tarpeidesi mukainen huoltosuunnitelma.

Aiemmin henkilöstöstä julkaistut jutut löytyvät täältä.