Kaiken varalta.

Sähköposti

info@dieselvoima.fi

Osoite

Teollisuustie 13
33330 Tampere
Diesel Power Finland Ltd.

E-mail address

info@dieselpower.fi

Address

Teollisuustie 13
33330 Tampere
FINLAND

Juuri oikeanlainen varavoimaratkaisu

Mika Peltola on sähkövoimatekniikan insinööri, jolla on alalta toistakymmentä vuotta kokemusta. Mika Peltola nimitettiin Suomen Diesel Voima Osakeyhtiön toimitusjohtajaksi elokuussa 2020. Tästä eteenpäin hän vastaa myös organisaation kehityksestä ja yhdessä johtoryhmän kanssa visioi tulevaisuutta. Hän on vastannut varavoimakoneiden ja -järjestelmien myynnistä ja toteutuksesta. Hän on mestari löytämään jokaiselle juuri sopivan varavoimaratkaisun, sillä Mika panostaa asiakkaan kuunteluun projektin suuruudesta riippumatta. Kokemuksensa avulla hän pystyy määrittelemään juuri oikeanlaisen ratkaisun jokaiseen kohteeseen ja tarpeeseen erikseen. Tarvittaessa hän vastaa myös sähkösuunnittelusta ja koko toimitusketjusta projektin niin vaatiessa. Hän on ratkaissut asiakkaille myös sellaisia ongelmia, jotka eivät ole Dieselvoiman ydintekemistä, mutta ovat auttaneet asiakasta kinkkisessä tilanteessa eteenpäin. Mika pitää myös luentoja mm. ammattikorkeakouluissa, sillä varsinaista koulutusta varavoimajärjestelmistä tai –koneista ei sähköalalle ole. Koulutuksia on tulossa myös lisää. Mikaa motivoivat työn sosiaalisuus, yhteistyö asiakkaiden kanssa, jokaisen projektin ja päivän erilaisuus sekä mielenkiintoiset tekniset haasteet, joiden ratkominen on erittäin opettavaista ja palkitsevaa.

Kiireisen työn vastapainoksi Mika rentoutuu hirvimetsällä luonnosta voimaa ammentaen. Kotona miehen pitävät kiireisenä perheen neljä lasta, jotka varmistavat, että isälle riittää paljon pelejä ja leikkejä vuoden jokaisena päivänä. Toimistolla ollessaan Mika hauskuuttaa muuta toimiston väkeä ja jokaiselle päivälle häneltä löytyy jokin laulu tai kertosäe, joka saa kaikki hyvälle tuulelle.

Kaiken varalta

Mikan ja muiden osakkaiden visio oli aikanaan tehdä varavoimakoneiden kaupasta asiakasystävällistä. Tästä syystä syntyi Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö vuonna 2012, jossa motot ovat yhä edelleen samat ”Kaiken varalta” ja ”Arvostamme sinun yritystäsi!”. Sittemmin olemme onnistuneet monissa tavoitteissamme yli odotusten ja toimintaa kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Mika Peltola itse menee myös jatkuvasti eteenpäin, kehittää osaamistaan ja asiantuntemustaan edelleen.

Tutustu Mikan Linkedin-profiiliin!

Suomen Diesel Voima työllistää tällä hetkellä reilut 20 ihmistä. Toimintamme kattaa koko Suomen. Tampereen lisäksi pääsemme joustavasti matkaan myös Helsingistä ja Oulusta. Esittelemme blogissa myös muut huippuosaajamme tasaisin väliajoin. Tervetuloa tutustumaan ja lukemaan lisää!

Saat meiltä varavoimakoneiden vakiotuotteet, räätälöidyt ratkaisut, palopumput, näiden huollot sekä vanhan konekannan modernisoinnin. Lue lisää varavoimasta tai ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle juuri tarpeidesi mukainen ratkaisu.

Aiemmin henkilöstöstä julkaistut jutut löytyvät täältä.