Kaiken varalta.

Sähköposti

info@dieselvoima.fi

Osoite

Teollisuustie 13
33330 Tampere
Diesel Power Finland Ltd.

E-mail address

info@dieselpower.fi

Address

Teollisuustie 13
33330 Tampere
FINLAND

Palopumpuissa yhteistyö tuo lisäturvaa

Molemminpuolisesta yhteistyöstä hyötyvät useimmiten molemmat osapuolet. Suomen Diesel Voima Osakeyhtiöllä ja KSB Finland Oy:llä on takanaan useiden vuosien yhteistyö palopumppuliiketoiminnan puolella. KSB Finlandin Key Account projektimyyjä Mika Korhonen ja Dieselvoiman pumppuliiketoiminnan vetäjä Markku Järvinen kertovat, että nykyinen yhteistyö on luonteva jatkumo miesten aiemmista yhteyksistä. Molemmat luonnehtivat yhteistyön parhaita puolia sanoilla ammattitaito, joustavuus ja hyvä, nopea kommunikaatio.

KSB on monikansallinen saksalainen yritys, joka valmistaa pumppuja ja venttiileitä erilaisiin tarpeisiin. KSB ja Dieselvoima ovat toisilleen sekä toimittajia, että asiakkaita. Dieselvoima on käyttänyt KSB:n pumppuja sekä diesel- että sähkökäyttöisissä sprinkleripumpuissa. Yhteistyö toimii myös toiseen suuntaan ja useampia projekteja on toteutettu niin, että KSB toimittaa asiakkaan kohteeseen pumpun ja vaihteen, Dieselvoima toimittaa lisäksi ohjauskoneikon ja muun dieseliin liittyvän tarpeiston ja osaamisen. Tällaisella yhteistyömallilla saatiin mm. Japaniin toimitettua suuret dieselkäyttöiset hätäsyöttövesipumput. Japaniin toimitetut pumput ovat voimalaitoksessa olevia hätäsyöttövesipumppuja, joilla sähkökatkotilanteessa saadaan kattilan jäähdytys pidettyä yllä ja kattila voidaan ajaa hallitusti alas.

Palopumppu turvaa

Dieselkäyttöinen syöttövesipumppu turvaa sähkökatkon sattuessa

Tällä hetkellä työn alla on Tampereella voimalaitoksella KSB:n ja Dieselvoiman yhteinen projekti, jonne toimitetaan dieselkäyttöinen hätäsyöttövesipumppu. Normaalitilanteessa sähkökäyttöinen syöttövesipumppu hoitaa syöttöveden tarpeen kattilalle ja jäähdyttää sitä. Dieselvoiman toimittama paketti turvaa syöttöveden saannin tilanteessa, jossa sähkömoottoripumppu ei toimi. Dieselpaketin avulla voimalaitoksen kattila saadaan esimerkiksi sähkökatkon aikana ajettua alas hallitusti, ilman että lämmöt nousevat liian korkeiksi kattilassa.

Dieselkäyttöinen syöttövesipumppu

Sähkömoottoripumppu on osa toimivaa kokonaisuutta - palopumppuyhteistyö

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dieselkäyttöinen syöttövesipumppu ja sähkökäyttöinen syöttövesipumppu muodostavat yhdessä kokonaisuuden, jossa voimalaitoksen kattilan jäähdytys on turvattu.

Asiantuntija ratkoo haasteet

Mika Korhonen kertoo, että vientiprojektit ovat olleet paikoin erittäin haastavia, mutta yhteistyöllä ja Dieselvoiman tarjoaman asiantuntijuuden avulla haasteista on selvitty kunnialla eteenpäin. Esimerkkinä hän mainitsee dieselmoottorin käyttöönoton ongelmat ulkomailla. Markku Järvisen avustuksella ne saatiin selvitettyä työmaan kanssa ja kone saatiin otettua käyttöön kuten pitikin. Korhonen kertoo myös, että vientiprojekteissa on ajoittain myös helpottanut, että mukana on myös toinen suomalainen toimija, jolloin kommunikaatio on ollut helpompaa omalla kielellä. Hän kehuu Dieselvoiman aikaansaavuutta ja kertoo, että kaikki tähän astiset toimitukset, jotka usein ovat omalla tavallaan haastavia, ovat sujuneet Dieselvoiman kanssa erittäin hyvin. Hän on ollut tyytyväinen saamaansa palveluun ja tarvittaessa nopeisiin vastauksiin. Korhonen suosittelee yhteistyötä Dieselvoiman kanssa kaikille, jotka ovat dieselkoneikkojen kanssa tekemisissä, sillä Dieselvoimassa palvellaan ja asiantuntija osaa hommansa.

Luitko jo nämä?

Huoltoasentajat töissä ympäri Suomen

Oikein tehty huolto ja koekäyttö ovat tärkeä osa työturvallisuutta

Huolto on tärkeä osa kokonaisuutta

Luitko jo nämä?

Erikoisprojekteihin uusi vetäjä

Insinöörien turinat: Insinööri on aina insinööri

Hinattava varavoiman kuljetusalusta, joka kestää mitä tahansa