Kaiken varalta.

Sähköposti

info@dieselvoima.fi

Osoite

Teollisuustie 13
33330 Tampere
Diesel Power Finland Ltd.

E-mail address

info@dieselpower.fi

Address

Teollisuustie 13
33330 Tampere
FINLAND

Dieselvoiman varavoimakone tuo turvaa maatilalle

Varavoimakone maatilalle

Maatilalla sähkökatkos voi aiheuttaa suuret tappiot ja menetykset pienessäkin ajassa. On siis hyvin tärkeää pystyä minimoimaan tai poistamaan kokonaan sähkökatkon vaikutukset. Varavoimakone turvaa maatilan toiminnan sähkökatkon aikana.

Lypsyrobotti ja tarpeen mukaan koko maatila sähköistetty varavoimalla

Antti-Matti Mattilan maatilalla Sastamalassa on 70 lypsylehmää ja yhteensä 140 nautaeläintä. Lihasikoja tilalla on 500-600. Suomen Dieselvoima toimitti elokuun alussa 2017 tilalle dieselgeneraattorin, joka hankittiin turvaamaan maatilan toiminta sähkökatkojen varalta. Mattila kertoo, että erityisesti lypsyrobotti on todella herkkä pienillekin virran vaihteluille sähköverkossa, jolloin dieselaggregaatin täytyy toimia moitteettomasti ja reagoida herkästi virran vaihteluihin. Dieselvoiman varavoimakone varmistaa katkottoman sähkönsaannin tilalla. Se lähtee käyntiin automaattisesti sähkökatkon sattuessa tai vaihtoehtoisesti se voi yhdellä napin painalluksella ohittaa valtakunnan sähköverkon kokonaan esimerkiksi syysmyrskyn aikana. Mattilalle tästä on suuri hyöty, sillä hän voi keskittyä omiin töihinsä maatilalla. Hänellä on täysi luotto varavoimakoneen toimintaan. Tämä on suuri muutos aiempaan tilanteeseen, jolloin tilalla varauduttiin sähkökatkoksiin traktorikäyttöisellä generaattorilla. Mattila kertoo, että tällaisen generaattorin käyttö oli haastellista, sillä se tuntui aina olevan joko väärässä paikassa tai hankalasti käyttöönotettavissa.

Yhteistyö sujuu, kun toiveita kuunnellaan ja tukea saa myös toimituksen jälkeen

Antti-Matti Mattila kehuu ja kiittelee Suomen Dieselvoiman toimintaa kaikinpuolin. Suunnitteluvaiheesta toimitusvaiheeseen päästiin sovitussa aikataulussa. Varavoimakoneen asennus sujui nopeasti ja asiantuntevasti. – Kaikki tämän parissa työskennelleet henkilöt olivat erittäin asiantuntevia ja palvelualttiita, Mattila kiittelee.  Mika Peltola Suomen Dieselvoimalta oli tiiviisti mukana koko matkan suunnittelusta viimeiseen käytönohjaukseen ja räätälöi tilalle sopivan ratkaisun. Mattila arvostaa erityisesti sitä, että hänellä on tulevaisuudessa mahdollisten vikatilanteiden sattuessa varmuus siitä, mitä tehdä. Hän sai myös suoran puhelinnumeron henkilölle, johon ottaa yhteyttä, jos ongelmia ilmenee.

– Koko toimitus meni juuri niin kuin pitikin alusta loppuun, Mattila kiittelee. Mattilan toiveita varavoimakoneelle kuunneltiin herkällä korvalla ja nyt varavoimakoneen teho riittää myös maatilan mahdolliseen laajentumiseen tulevaisuudessa. Varavoimakone seisoo tukevasti pellon laidalla ja tilan lehmät ovat tutustuneet ja tottuneet laitteeseen, joka ensi alkuun herätti niissä paljon kummastusta.

Myös te saatte Suomen Dieselvoimalta juuri teille sopivan varavoimakoneen sovitusti aikataulussa. Hoidamme myös laitteen huollon joustavasti huoltosopimuksella. Tilaa omasi jo tänään!

Luitko jo nämä?

Erikoisprojekteihin uusi vetäjä

Insinöörien turinat: Insinööri on aina insinööri

Hinattava varavoiman kuljetusalusta, joka kestää mitä tahansa