Alukaflex Connect

Alukaflex Connect on innovatiivinen liitäntäratkaisu tehokkaampaan ja turvallisempaan väliaikaiseen sähkönjakeluun.

Liitinratkaisu yhdistää Alukaflex® alumiinikaapelin ja Powersafe-pistokkeen. Ratkaisu mahdollistaa turvallisen liitynnän kuparisiin järjestelmiin ja laitteisiin. Alukaflex Connect korvaa kuparikaapelit teknisiä hyötyjä menettämättä, mutta tuoden suuret kustannussäästöt.

Alukaflex Connect on vahvin ja turvallisin saatavilla oleva alumiininen teholiitäntäratkaisu. Käyttäjät hyötyvät yksinapaisen liittimen korkeasta virransiirtokyvystä ja taipuisan alumiinikaapelin keveydestä. Konsepti tarjoaa selkeitä etuja perinteisiin kuparikaapeliratkaisuihin verrattuna, joita ovat mm. jopa 40% pienempi paino sekä merkittävästi alhaisempi hinta. Alukaflex Connect on uskomattoman luotettava ja läpikotaisin maksimikuormalla testattu itsenäisessä, kolmannen osapuolen testauslaitoksessa.

Kustannus-säästöt

Kevyt

Hyvä sähkön-johtavuus

Täysin testattu

Turvallinen liitäntä

Täysin yhteensopiva

Se alkaa sähköjohdosta…

Alukaflex® alumiinikumikaapeli

Alukaflex® on alumiinikumikaapeli, joka on valmistettu huipputeknologian tuomilla eduilla, jotka mahdollistavat ylivoimaisen sähkön johtavuuden. Alumiinijohdin on tehty erittäin joustavasta, monisäikeisestä alumiinista ja se täyttää Class 5 IEC 60228 ja DIN VDE 0295 vaatimukset. Alukaflex on sähköalan ensisijainen valinta joustavista alumiinikumikaapeleista. Se on täydellinen vaihtoehto kuparikaapeleille kuten H07RN-F.

…se loppuu sähköpistokkeeseen.

Bimetalliset liittimet

Alukaflex Connect mahdollistaa sähkönjakelun 565 ampeeriin asti. Konsepti yhdistää Alukaflex® alumiinikumikaapelit ja Powersafe bimetalliset yksinapaiset liittimet yksi- tai kolmivaiheiseen syöttöön. Powersafe bimetalliset liittimet korvaavat kaapelikenkä- ja pulttiliitokset sekä mahdollistavat turvallisen ja nopean liitännän. Kahden pistokkeen välinen liitosteknologia on mekaanisesti sarjoitettu ja lukittu, joka tarkoittaa, ettei liittimiä pysty yhdistämään väärin tai vahingossa irroittamaan kuormitettuina. Lisäksi jokainen johdin on helposti tunnistettavissa värikoodatuilla pistokkeiden kuorilla.

Kestävä ulkosuojus ja kylmässäkin taipuisa

Alukaflex Connect PUR

Joskus projekti tarvitsee kestävämmän kaapelin esim. ympäristön olosuhteiden takia. Alukaflex Connect PUR on ratkaisu tähän. Alukaflex PUR -kaapeli koostuu erittäin taipuisista alumiinijohtimista ja mustasta, helposti käsiteltävästä ulkovaipasta. Vaippa on halogeenivapaa ja otsonin, UV-säteilyn ja öljyn kestävä. Johtimen maksimilämpötila on +90°C ja se taipuu jopa -40°C lämpötilassa. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät Alukaflex Connect PUR:sta erittäin monikäyttöisen tuotteen, joka sopii kaikenlaisiin vaativiin käyttökohteisiin.

Blogi

Tutustu ajankohtaisiin uutisiin ja mielenkiintoisiin artikkeleihin.

Alumiinikumikaapelit – Näin muutat alumiinin kullaksi

Alumiinikumikaapelit – Näin muutat alumiinin kullaksi

Kuinka voit saada merkittäviä kustannussäästöjä hankkiessasi sähkökaapeleita väliaikaisiin kytkentöihin? Sinun tarvitsee vain ostaa alumiinikumikaapeleita kuparikaapeleiden sijaan. Se on niin yksinkertaista. Sen lisäksi alumiinikumikaapeleilla on monia muitakin hyötyjä.

Palopumpuissa yhteistyö tuo lisäturvaa

Palopumpuissa yhteistyö tuo lisäturvaa

Molemminpuolisesta yhteistyöstä hyötyvät useimmiten molemmat osapuolet. Suomen Diesel Voima Osakeyhtiöllä ja KSB Finland Oy:llä on takanaan useiden vuosien yhteistyö palopumppuliiketoiminnan puolella. Yhteistyön parhaita puolia ovat mm. ammattitaito, joustavuus ja hyvä, nopea kommunikaatio. Mika Korhonen KSB:ltä kertoo vientiprojektien olevan paikoin erittäin haastavia, mutta yhteistyöllä ja Dieselvoiman tarjoaman asiantuntijuuden avulla haasteista on selvitty kunnialla eteenpäin.

Varavoimahuollon asentaja, Itä-Suomi ja Uusimaa, rekry auki

Varavoimahuollon asentaja, Itä-Suomi ja Uusimaa, rekry auki

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö etsii jatkuvasti lisää loisto-osaajia. Olemme kovassa kasvussa ja etsimme nyt etupäässä varavoimahuollon asentajia. Asemapaikkasi on Itä-Suomi tai Uudellamaalla, työ tapahtuu kentällä asiakkaiden luona. Tarjolla on mielenkiintoisia työtehtäviä vaihtuvissa maisemissa, hurttia huumoria sekä muutenkin mukava työporukka.

TUTUSTU MYÖS

VARAVOIMA

Tutustu monipuolisiin varavoimapalveluihimme

PALOPUMPUT

Lue lisää palopumpuista niin sprinkleri- kuin palovesisovelluksiin

HUOLTO

Tutustu kaikenkattaviin varavoiman ja palopumppujen huoltopalveluihin

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Mika Peltola

Toimitusjohtaja

Puh. +358 10 231 5455
mika.peltola@dieselvoima.fi

Jarmo Ritala

Myyntipäällikkö

Puh. +358 46 921 5628
jarmo.ritala@dieselvoima.fi

YHTEISTYÖSSÄ