Kaiken varalta.

Sähköposti

info@dieselvoima.fi

Osoite

Teollisuustie 13
33330 Tampere
Diesel Power Finland Ltd.

E-mail address

info@dieselpower.fi

Address

Teollisuustie 13
33330 Tampere
FINLAND

Alukaflex Connect

Alukaflex Connect on innovatiivinen liitäntäratkaisu tehokkaampaan ja turvallisempaan väliaikaiseen sähkönjakeluun.

Liitinratkaisu yhdistää Alukaflex® alumiinikaapelin ja Powersafe-pistokkeen. Ratkaisu mahdollistaa turvallisen liitynnän kuparisiin järjestelmiin ja laitteisiin. Alukaflex Connect korvaa kuparikaapelit teknisiä hyötyjä menettämättä, mutta tuoden suuret kustannussäästöt.

Alukaflex Connect on vahvin ja turvallisin saatavilla oleva alumiininen teholiitäntäratkaisu. Käyttäjät hyötyvät yksinapaisen liittimen korkeasta virransiirtokyvystä ja taipuisan alumiinikaapelin keveydestä. Konsepti tarjoaa selkeitä etuja perinteisiin kuparikaapeliratkaisuihin verrattuna, joita ovat mm. jopa 40% pienempi paino sekä merkittävästi alhaisempi hinta. Alukaflex Connect on uskomattoman luotettava ja läpikotaisin maksimikuormalla testattu itsenäisessä, kolmannen osapuolen testauslaitoksessa.

Kustannus-säästöt

Kevyt

Hyvä sähkön-johtavuus

Täysin testattu

Turvallinen liitäntä

Täysin yhteensopiva

Se alkaa sähköjohdosta…

Alukaflex® alumiinikumikaapeli

Alukaflex® on alumiinikumikaapeli, joka on valmistettu huipputeknologian tuomilla eduilla, jotka mahdollistavat ylivoimaisen sähkön johtavuuden. Alumiinijohdin on tehty erittäin joustavasta, monisäikeisestä alumiinista ja se täyttää Class 5 IEC 60228 ja DIN VDE 0295 vaatimukset. Alukaflex on sähköalan ensisijainen valinta joustavista alumiinikumikaapeleista. Se on täydellinen vaihtoehto kuparikaapeleille kuten H07RN-F.

…se loppuu sähköpistokkeeseen.

Bimetalliset liittimet

Alukaflex Connect mahdollistaa sähkönjakelun 565 ampeeriin asti. Konsepti yhdistää Alukaflex® alumiinikumikaapelit ja Powersafe bimetalliset yksinapaiset liittimet yksi- tai kolmivaiheiseen syöttöön. Powersafe bimetalliset liittimet korvaavat kaapelikenkä- ja pulttiliitokset sekä mahdollistavat turvallisen ja nopean liitännän. Kahden pistokkeen välinen liitosteknologia on mekaanisesti sarjoitettu ja lukittu, joka tarkoittaa, ettei liittimiä pysty yhdistämään väärin tai vahingossa irroittamaan kuormitettuina. Lisäksi jokainen johdin on helposti tunnistettavissa värikoodatuilla pistokkeiden kuorilla.

Kestävä ulkosuojus ja kylmässäkin taipuisa

Alukaflex Connect PUR

Joskus projekti tarvitsee kestävämmän kaapelin esim. ympäristön olosuhteiden takia. Alukaflex Connect PUR on ratkaisu tähän. Alukaflex PUR -kaapeli koostuu erittäin taipuisista alumiinijohtimista ja mustasta, helposti käsiteltävästä ulkovaipasta. Vaippa on halogeenivapaa ja otsonin, UV-säteilyn ja öljyn kestävä. Johtimen maksimilämpötila on +90°C ja se taipuu jopa -40°C lämpötilassa. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät Alukaflex Connect PUR:sta erittäin monikäyttöisen tuotteen, joka sopii kaikenlaisiin vaativiin käyttökohteisiin.

Blogi

Tutustu ajankohtaisiin uutisiin ja mielenkiintoisiin artikkeleihin.

Lagercrantz ostaa Dieselvoiman

Lagercrantz ostaa Dieselvoiman

Lagercrantz on 28.12.2023 ostanut 86% Dieselvoiman osakkeista. ”Yhteistyö Lagercrantzin kanssa, joka on pitkäaikainen ja kokenut omistaja, tarjoaa vahvan alustan Dieselvoiman jatkuvalle kehitykselle ja kasvulle.”, sanoo Dieselvoiman toimitusjohtaja Mika Peltola.

Haussa kone- ja/tai sähkösuunnittelija

Haussa kone- ja/tai sähkösuunnittelija

  Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö etsii jatkuvasti lisää loisto-osaajia. Olemme kovassa kasvussa ja etsimme nyt sähköalan suunnittelijaa ja/tai konesuunnittelijaa. Toimipisteesi on Tampereella, sen lisäksi pystyt hyödyntämään myös etätyömahdollisuuksia. Tarjolla...

Dieselvoima 10 vuotta

Dieselvoima 10 vuotta

Dieselvoima täytti pyöreät 10 vuotta elokuussa 2022. Mitä olemme tehneet näiden vuosien aikana ja mihin olemme menossa tulevaisuudessa? Niistä ja tietysti myös itse 10-vuotisjuhlista pääset lukemaan lisää tästä artikkelistamme. Kaiken varalta.

TUTUSTU MYÖS

VARAVOIMA

Tutustu monipuolisiin varavoimapalveluihimme

PALOPUMPUT

Lue lisää palopumpuista niin sprinkleri- kuin palovesisovelluksiin

HUOLTO

Tutustu kaikenkattaviin varavoiman ja palopumppujen huoltopalveluihin

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Yhteydenotto (Alumiinikaapelit) 2023

"*" näyttää pakolliset kentät

Mika Peltola

Toimitusjohtaja

Puh. +358 50 3666 935

mika.peltola@dieselvoima.fi

Jarmo Ritala

Myyntipäällikkö

Puh. +358 46 921 5628

jarmo.ritala@dieselvoima.fi

YHTEISTYÖSSÄ