Kaiken varalta.

Sähköposti

info@dieselvoima.fi

Osoite

Teollisuustie 13
33330 Tampere
Diesel Power Finland Ltd.

E-mail address

info@dieselpower.fi

Address

Teollisuustie 13
33330 Tampere
FINLAND

Dieselvoima täytti elokuussa 2017 viisi vuotta.

5 vuotta – juhlan paikka

Dieselvoima täytti elokuussa viisi vuotta. Viiteen vuoteen on mahtunut paljon. Suunta on kuitenkin ollut koko ajan kirkkaana mielessä ja sitä kohti on menty määrätietoisesti. Dieselvoiman perustajajäsenillä oli viisi vuotta sitten selkeä visio, jonka mukaan he haluavat lähteä rakentamaan omaa yritystään. Tämän vision kantava ajatus on edelleen sama eli tehtävämme on helpottaa juuri sinun elämääsi erilaisin varavoima- ja palopumppuratkaisuin. Arvostamme sinun yritystäsi! Asiakkaan saaman palvelun on oltava ensiluokkaista joka tilanteessa.

Juhlahumua Dieselvoiman pikkujouluissa

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö juhlisti perjantaina 3.11. 5-vuotista taivaltaan pikkujoulujen merkeissä. Tontut, jotka Dieselvoima tuntee lempinimillä Marjukka ja Irmeli, olivat saaneet vapaat kädet suunnitella päivän ohjelman. Muille koko päivän sisältö tuli täytenä yllätyksenä. Olikin selvää, että tonttuja hieman myös jännitti, kuinka heidän hartaudella mietityt ohjelmanumeronsa otettaisiin vastaan. Pelko hälveni kuitenkin jo ensimmäisessä paikassa, sillä koko joukkue lähti mukaan lapsenmielisyys huipussaan. Suuntasimme ensimmäiseksi Tampereen Särkänniemeen Superparkiin, jossa ohjelmassa oli joukkuekisailuja, toimitusjohtajan haastamista kiipeilyseinällä, yksilökisaa nopeusradalla sekä muita hauskoja joukkue- ja yksilöhaasteita.

Ensimmäinen pysähdys – Superpark.

Kun oli muutaman tunnin aikana saatu mukavasti hiki pintaan ja paikat kramppaamaan, oli aika suunnata Pormestari-saunan lempeisiin löylyihin. Saunalla oli myös pientä purtavaa ja kahvit ennen illallista koko porukkaa odottamassa. 4Catering loihti illalle loistavan menun ja tarjoilija oli käytettävissämme illallisen ajan. Ruoka oli aivan loistavaa, kuten hieman osasimme odottaakin. Olimme kuitenkin todella positiivisesti yllättyneitä tarjoilusta. Sellaiseen asiakaspalvelun tasoon törmää harvoin, tarjoilija teki kaiken mitä kuvitella saattaa ja vielä niin paljon ekstraa, että hykertelimme onnellisina.Hän oli koko ajan tilanteen tasalla ja tiesi tarkkaan, mitä teki.

Bluesia ja improvisointia

Illallisen aikana saimme nauttia myös live-musiikista. Wiley Cousins & Kingfish Willie -duo soitti loistavia ikivihreitä sekä Wileyn omia kappaleita blues-hengessä. Toiveesta sai kuulla lähes mitä tahansa. Tässä kaksikon pieni taidonnäyte:

Illan kruunasi loistava ja takuuvarma hauskuuttaja Improvisaatioteatteri Snorkkeli. Meille esiintyivät Harrit Kailanto ja Huttunen sekä Reeta Annala, impromusiikista vastasi Juhani Valkama. Tämä nelikko viihdytti reilun puolen tunnin ajan inprovisoiduilla sketseillä ja lauluilla. Facebook-sivultamme löydät pienen videon, kannattaa katsoa.

Harri Kailanto ja Harri Huttunen improvisaatioteatteri Snorkkelista

Ilta oli kaiken kaikkiaan oikein onnistunut, kaikki tuntuivat viihtyvän ja tontut saivat paljon kiitosta. Isot kiitokset lähtevät tontuilta kaikille, jotka osallistuivat iltaan, niin esiintyjät kuin catering. Suurin kiitos kuitenkin mahtavalle Dieselvoiman joukkueelle, jotka tekivät omalta osaltaan illasta niin upean.

Tästä on hyvä jatkaa kohti loppuvuotta, joka tulee olemaan meillä mukavan kiireinen. Jos varavoimakone tai palopumppu on hankkimatta tai näiden edellisestä huollosta on liian pitkä aika, otahan yhteyttä, niin hoidetaan asia kuntoon vielä ennen joulua.