Kaiken varalta.

Sähköposti

info@dieselvoima.fi

Osoite

Teollisuustie 13
33330 Tampere
Diesel Power Finland Ltd.

E-mail address

info@dieselpower.fi

Address

Teollisuustie 13
33330 Tampere
FINLAND

Kuten jo aiemmin ilmoitimme, Tuomo Hammar siirtyy kohti uusia Dieselvoiman ulkopuolisia tuulia, erikoisprojektit tarvitsee siis uuden, asiantuntevan vetäjän, jolla on kykyä ja halua ylläpitää sekä kehittää tätä vaativaa projektiluonteista liiketoiminta-aluetta. Tähän mielenkiintoiseen ja  vaativaan tehtävään Dieselvoima on nimittänyt Tuomas Korrin LTA-vastaavaksi/projektipäälliköksi. Korri vastaa tästä eteenpäin nykyisten erikoisprojektien asiakassuhteiden ylläpidosta, projektinhoidosta, uusien projektien hankinnasta sekä näihin liittyvistä suunnittelu-, hankinta- ym. toimintojen hallinnasta.

Tuomas on Dieselvoimassa vanha tuttu, hän on tullut taloon vuonna 2014. Aiemmin hän on vastannut erikoisprojetkien suunnittelusta ja mekaniikkasuunnittelusta ja ollut tiiviisti mukana erikoisprojektien läpiviennissä alusta loppuun jo aiemmin, nyt hän pääsee nyt ottamaan kokonaisvastuuta näissä projekteissa.

Suuret onnittelut Tuomas tehtäväkuvan vaihdoksesta ja tsemppiä uusiin, haastaviin projekteihin. Tuomas aloitti tehtävässään 1.4.2022.

Kaiken varalta

Dieselvoiman kantava voima on alusta asti ollut halu tehdä varavoimakoneiden kaupasta asiakasystävällistä. Tästä syystä syntyi vuonna 2012 Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö, jossa motot ovat yhä edelleen samat “Kaiken varalta” ja “Arvostamme sinun yritystäsi!”. Sittemmin olemme onnistuneet monissa tavoitteissamme yli odotusten ja toimintaa kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Myös Tuomas Korri itse menee myös jatkuvasti eteenpäin, kehittää osaamistaan ja asiantuntemustaan edelleen.

Suomen Diesel Voima työllistää tällä hetkellä reilut 20 ihmistä. Toimintamme kattaa koko Suomen. Tampereen lisäksi pääsemme joustavasti matkaan myös Helsingistä, Oulusta ja Mikkelistä. Saat meiltä varavoimakoneiden vakiotuotteet, räätälöidyt ratkaisut, palopumput, näiden huollot sekä vanhan konekannan modernisoinnin. Lue lisää varavoimasta ja palopumpuista tai ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle juuri tarpeidesi mukainen ratkaisu.

Aiemmin henkilöstöstä julkaistut jutut löytyvät täältä.