Kaiken varalta.

Sähköposti

info@dieselvoima.fi

Osoite

Teollisuustie 13
33330 Tampere
Diesel Power Finland Ltd.

E-mail address

info@dieselpower.fi

Address

Teollisuustie 13
33330 Tampere
FINLAND

Huoltoasentajat töissä ympäri Suomen

Huoltoasentajamme matkustavat töissään ympäri Suomen. He ovat paikasta ja työn laajuudesta riippuen kohteessa päivästä viikkoihin, juuri niin kauan kuin tarvitaan. Huoltoasentajan arkeen kuuluu niin varavoimakoneiden ja palopumppujen vuosihuoltoja, kuukausikoekäyttöjä kuin uusien koneiden asennuksia ja vanhojen saneerauksia sekä paljon muuta. Työ on vaihtelevaa ja ilmeisen antoisaa. Huoltasentajat ovat osaltaan turvaamassa kriittisten järjestelmien toimintaa ja varmistamassa tuotannon jatkumisen. Palopumppujen huolto varmistaa osaltaan sen, että palon sattuessa pumppu on toimintakuntoinen ja vettä saadaan palavaan kohteeseen. Kurkistetaanpa asentajien arkeen:

Dieselvoima toimitti uuden varavoimakoneen vanhan tilalle.

Huoltoasentajat tekevät uusien koneiden asennuksia ja käyttöönottoja. Kuvassa oleva kone on juuri laitettu käyttökuntoon ja virallisesti luovutettu asiakkaalle Kristiinankaupungissa. Kohteesta vietiin vanha kone pois ja tilalle asennettiin uusi varavoimakone, joka nyt varmistaa jätevesipumppaamon pumppujen sähkönsaantia.

Kim Andtfolk KRS-Vedeltä kertoo: ”Meillä oli jätevesipumppaamolla käytössä vanhahko varavoimakone, jonka toimintavarmuus ei ollut vaatimusten mukainen. Saneeraus ei tässä tapauksessa ollut taloudellisesti järkevää, joten päädyimme uusimaan koko varavoimajärjestelmän ja päivitimme sen samalla vastaamaan nykyistä kasvanutta tehontarvetta. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Suomen Dieselvoiman kanssa.”

Lepohetki huoltojen lomassa Jyväskylässä.

Töiden välissä on tärkeää myös välillä hengähtää, jotta jaksaa taas seuraavaan paikkaan. Kuvassa hengähdystauko Jyväskylän upeissa järvimaisemissa.

Kauppakeskuksen varavoimakoneen koekäyttö

Ennen kuin uusi laite otetaan käyttöön, huoltoasentajat tekevät sille luovutustarkastuksen ja koekäytön. Kuvassa uuden konttimallisen varavoimakoneen koekäyttö kauppakeskuksen pihassa Helsingissä.

Dieselvoiman toimittama keskus varavoiman ohjaukseen.

Joskus voidaan toimia myös näin: Vanhat koneet säilytetään ja huoltoasentajat käyvät asentamassa vain uuden automatiikan ohjauskeskukseen. Yksi tällainen saneerattu ja modernisoitu kohde sijaitsee pääkaupunkiseudulla.

Varavoimakoneen kuntotarkastus ja kuormitusajo

Vanhat koneet tarvitsevat selkeän huoltosuunnitelman. Turku Energian vanhat koneet pääsivät huoltoasentajiemme osaaviin käsiin. Niille tehtiin koekäytön yhteydessä perusteellinen kuntotarkastus, jotta voidaan arvioida niiden käyttöä tulevaisuudessa ja tehdä tarvittavat jatkotoimenpiteet.

Varavoimakoneen kuntotarkastus ja kuormitusajo.

Varavoimakoneen korjaus ja huoltoTässä asiantuntevan korjauksen on juuri saanut varavoimakone, joka pyörittää sprinklerin sähkömoottoreita. Huolto oli tarpeellinen, sillä koneen letkulämmitin ei toiminut ja siinä esiintyi jäähdytysnestevuotoa. Nyt koneessa on uusi lämmitin, nestevuoto korjattu ja toiminta testattu.

Jos kohteesi varavoimakoneen tai palopumpun vuosihuolto on vielä tekemättä, ota yhteyttä. Samoin korjaustyöt hoituvat nopeasti ja ammattitaidolla. Lue lisää huoltopalveluistamme.

Kuvat: Dieselvoiman huoltoasentajat

Luitko jo nämä?

Erikoisprojekteihin uusi vetäjä

Insinöörien turinat: Insinööri on aina insinööri

Hinattava varavoiman kuljetusalusta, joka kestää mitä tahansa