Kaiken varalta.

Sähköposti

info@dieselvoima.fi

Osoite

Teollisuustie 13
33330 Tampere
Diesel Power Finland Ltd.

E-mail address

info@dieselpower.fi

Address

Teollisuustie 13
33330 Tampere
FINLAND

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiön hallitus ja toimitusjohtaja Tuomo Hammar ovat yksimielisesti päättäneet, että Hammar jättää tehtävänsä yhtiön toimitusjohtajana. Hammar on toiminut yhtiön toimitusjohtajana yhtiön perustamisesta lähtien vuodesta 2012. Hammar jatkaa edelleen yhtiön johtoryhmän ja hallituksen jäsenenä. Jatkossa hän keskittyy täysipainoisesti viranomaisprojektien ja niihin liittyvän tuotekehityksen ja liiketoiminnan edistämiseen.

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiön hallitus on nimittänyt toimitusjohtajaksi Mika Peltolan, joka on toiminut yhtiön palveluksessa perustamisesta 2012 lähtien, johtoryhmän ja hallituksen jäsenenä ja viimeisimpänä varavoimajärjestelmät -liiketoiminnan johtajana. Nimitys tulee voimaan 1.8.2020 alkaen.

Toimitusjohtaja vaihtuu, tavoitteet pysyvät

– Suomen Diesel Voima Osakeyhtiöllä kulkee erittäin hyvin ja yhtiö on ollut viimeiset kahdeksan vuotta hyvässä kehityksessä, kiitos Tuomo Hammarille, joka on antanut panoksensa yhtiön kehittämisessä toimitusjohtajan tehtävässä, Mika Peltola toteaa. Peltola tulee jatkamaan yhtiön nykyistä strategiaa ja liiketoiminnan kehitystä johtoryhmän suunnitelmien mukaisesti. Tavoitteena on Dieselvoiman toiminnan ja kilpailukyvyn vahvistaminen edelleen. – Joitakin strategisia muutoksia saatamme tulla tekemään tämän tehtävävaihdoksen myötä, jotta voimme keskittää panostuksemme meille kannattaviin liiketoiminta-alueisiin ja olla entisestään vahvempia asiakaspalvelurajapinnassa, Peltola kertoo.

– Dieselvoiman hallitus kiittää Tuomo Hammaria hänen erinomaisesta panoksestaan yhtiön hyväksi toimitusjohtajan tehtävissä ja samalla toivotamme Mikalle menestystä uudessa tehtävässä, hallituksen puheenjohtaja Markku Järvinen sanoo. – Mikan kanssa on yhteistä työhistoriaa jo toista vuosikymmentä, joten luottamus hänen toimiinsa on vahva. Ei tässä loppujen lopuksi sen suuremmasta asiasta ole kysymys, kuin vastuutehtävien vaihdosta organisaation sisällä. Yhdessä johtoryhmän ja yhtiömme henkilökunnan kanssa jatkamme yhtiön kehittämistä edelleen ja yhdessä me liiketoiminnan suuntaviivoja piirrämme, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin, kaiken varalta, Järvinen jatkaa.

Kaiken varalta

Mikan ja muiden osakkaiden visio oli aikanaan tehdä varavoimakoneiden kaupasta asiakasystävällistä. Tästä syystä syntyi vuonna 2012 Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö, jossa motot ovat yhä edelleen samat “Kaiken varalta” ja “Arvostamme sinun yritystäsi!”. Sittemmin olemme onnistuneet monissa tavoitteissamme yli odotusten ja toimintaa kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Mika Peltola itse menee myös jatkuvasti eteenpäin, kehittää osaamistaan ja asiantuntemustaan edelleen.

Tutustu Mikan Linkedin-profiiliin!

Suomen Diesel Voima työllistää tällä hetkellä reilut 20 ihmistä. Toimintamme kattaa koko Suomen. Tampereen lisäksi pääsemme joustavasti matkaan myös Helsingistä ja Oulusta. Esittelemme blogissa myös muut huippuosaajamme tasaisin väliajoin. Tervetuloa tutustumaan ja lukemaan lisää!

Saat meiltä varavoimakoneiden vakiotuotteet, räätälöidyt ratkaisut, palopumput, näiden huollot sekä vanhan konekannan modernisoinnin. Lue lisää varavoimasta ja palopumpuista tai ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle juuri tarpeidesi mukainen ratkaisu.

Aiemmin henkilöstöstä julkaistut jutut löytyvät täältä.

Luitko jo nämä?

Dieselvoiman tarina

Oikein tehty huolto ja koekäyttö ovat tärkeä osa työturvallisuutta

Hinattava varavoiman kuljetusalusta, joka kestää mitä tahansa