Blog

AJANKOHTAISTA

AjankohtaistaHenkilöstöHuoltoPalopumputReferenssitVaravoimaVaravoimasaneerauksetSuomi

Huoltoasentajat töissä ympäri Suomen

Huoltoasentajamme matkustavat töissään ympäri Suomen. Huoltoasentajan arkeen kuuluu niin varavoimakoneiden ja palopumppujen vuosihuoltoja, kuukausikoekäyttöjä kuin uusien koneiden asennuksia ja vanhojen saneerauksia sekä paljon muuta. Huoltasentajat ovat osaltaan turvaamassa kriittisten järjestelmien toimintaa ja varmistamassa tuotannon jatkumisen. Palopumppujen huolto varmistaa osaltaan sen, että palon sattuessa pumppu on toimintakuntoinen ja vettä saadaan palavaan kohteeseen. Lue lisää
AjankohtaistaVaravoimaSuomi

Hinattava varavoiman kuljetusalusta, joka kestää mitä tahansa

Asiakas lähestyy meitä usein sellaisen ongelman kanssa, johon ei ole vielä löydetty tyydyttävää ratkaisua. Tämä on tilanne, joka tarkoittaa mielenkiintoisia pohdintoja ja pientä painetta, jotta pääsemme toivottuun ja parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Näin tapahtui myös MILTRA30 hinattavan varavoimakoneemme kuljetusalustan kanssa. Kuljetusalusta ja koko MILTRA30 -sähkövoimakone syntyivät, jotta mihin tahansa maastoon saadaan toimitettua dieselgeneraattori kestävällä ja luotettavalla kalustolla. Lue lisää
Hyvä varavoimahuollon asentaja, haluamme juuri sinut!

Hyvä varavoimahuollon asentaja, haluamme juuri sinut!

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö etsii jatkuvasti lisää loisto-osaajia. Olemme kovassa kasvussa ja etsimme nyt etupäässä varavoimahuollon asentajia. Asemapaikkasi on Tampereella tai Keski-Suomessa, työ tapahtuu kentällä asiakkaiden luona. Tarjolla on mielenkiintoisia työtehtäviä vaihtuvissa maisemissa, hurttia huumoria sekä muutenkin mukava työporukka.
Sisäasiainministeriö listasi pahimmat riskit: Todennäköisin on suuri sähkökatko

Sisäasiainministeriö listasi pahimmat riskit: Todennäköisin on suuri sähkökatko

Yhteiskunta on riippuvainen sähköstä. Mitä laajamittainen sähkökatko aiheuttaisi? Miten se vaikuttaisi elämääsi tai koko yhteiskuntaan? Sisäasiainministeriön julkaisemassa riskiarviossa sähkökatko listataan todennäköisimmäksi uhaksi. Tässä artikkelissa pohditaan, mistä laajamittainen sähkökatko voi johtua, millaisia vaikutuksia sillä olisi ja miten siihen voi varautua.
Tarkista ja huolla polttoainesäiliö syksyn tullen

Tarkista ja huolla polttoainesäiliö syksyn tullen

On aika valmistautua syksyyn ja viileneviin ilmoihin. Varautuessasi talven tuloon, muistathan samalla tarkastaa laitteidesi polttoainesäiliöt! Saatat ensin kysyä miksi, mutta tämä pieni toimenpide voi vielä säästää sinut monelta harmilta. Erityisen tarkkana on syytä olla, jos laitteesi on ulkona tai muuten suurten lämpötilan vaihteluiden armoilla.
Varavoimakoneen nosto ja siirto, miksi ja miten?

Varavoimakoneen nosto ja siirto, miksi ja miten?

Varavoimakoneen nosto ja siirto ei ole itsestään selvä ja helppo projekti. Mutta oikealla asiantuntijatiimillä ja yhteistyöllä se onnistuu hyvinkin vaivattomasti. Onko sinulla tällainen projekti tulossa? Anna meidän auttaa!
Insinöörien turinat: Insinööri on aina insinööri

Insinöörien turinat: Insinööri on aina insinööri

Tällä viikolla insinöörit ja toimistomme wannabe-boheemihumanistit ovat kinastelleet mm. radioaalloista. Tästä ajauduimme mielenkiintoiseen keskusteluun insinööreistä ihmisinä. He ovat usein luonteeltaan hyvin rationaalisia ja luottavat tieteelliseen faktaan enemmän kuin mutu-tuntumaan. Lue lisää havainnoistamme ja kerro, mitä mieltä sinä olet!
Haussa asentajia – rekrytoimme jälleen

Haussa asentajia – rekrytoimme jälleen

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö etsii jälleen lisää loisto-osaajia. Haussa on nyt sähkö-/automaatioasentajia sekä moottori-/ajoneuvoasentajia. Tarjolla on molemmissa mielenkiintoista työtä vaihtuvissa maisemissa, hurttia huumoria sekä muutenkin mukava työporukka.
Insinöörien turinat: Pitkähihainen t-paita

Insinöörien turinat: Pitkähihainen t-paita

- Mikä h***tti on pitkähihainen t-paita?, kysyi yksi insinööreistämme hiljattain. Oikeasti mietimme porukalla, pitäisikö jälleen tehdä työvaatetilausta ja mitä tarvitaan. - T-paita on kaikessa yksinkertaisuudessaan paita, jossa on lyhyet hihat, totesi toinen. Mikä kummallinen käsite on sitten pitkähihainen t-paita, joka on kuin varkain vakiinnuttanut paikkansa puhekielessä.
Dieselvoiman tarina

Dieselvoiman tarina

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiön tarina sai alkunsa vuonna 2012. Viidellä miehellä oli herännyt yhteinen ajatus ja visio, että asiat on mahdollista tehdä tavallista paremmin varavoiman ja palopumppujen kaupassa sekä niiden huollossa. He halusivat panostaa vahvasti kuunteluun, asiakkaista välittämiseen sekä luoda pitkät, luotettavat asiakassuhteet. Lue koko tarina!
Lauri Antila – varavoimakone ja palopumppu saa kaipaamansa huollon

Lauri Antila – varavoimakone ja palopumppu saa kaipaamansa huollon

Helppoa ja vaivatonta. Näillä sanoilla asiakkaat usein kuvaavat varavoimakoneen tai palopumpun huollon hoitumista. Homma lähtee monesti liikkeelle puhelusta tämän miehen kanssa. Lauri Antila huolehtii varavoimakoneiden ja dieselpumppujen asiakkaista tekemällä heille...

Hanna Helassalo – toimiston tehopakkaus

Hanna Helassalo – toimiston tehopakkaus

Suomen Diesel Voima on kasvanut hurjaa vauhtia viiden toimintavuotensa aikana. Se tarkoittaa myös lisääntyvässä määrin erilaisia toimistopuolen töitä, kuten laskutusta, raportointia jne. Toimistotöitä on siis laidasta laitaan. Hanna Helassalo vastaa nyt sujuvasti koko toimistopuolesta.
Blackout-testi, mitä se tarkoittaa ja miksi se on niin tärkeä?

Blackout-testi, mitä se tarkoittaa ja miksi se on niin tärkeä?

Jakeluverkkojen häiriömäärät ovat viimevuosina vähentyneet mm. maakaapeliverkkojen rakentamisen myötä, mutta vastaavasti sähkön tarve ja sen kriittisyys on lisääntynyt. Kun blackout-testi tehdään säännöllisesti, voidaan varmistua varavoimajärjestelmän oikeasta toiminnasta kriittisellä hetkellä ja lisätä näin samalla laitteiston käyttövarmuutta. Tässä artikkelissa selvitämme tarkemmin, mitä blackout-testi tarkoittaa ja miksi se kannattaa varavoimajärjestelmälle tehdä.
Dieselvoima 5 vuotta – juhlan paikka

Dieselvoima 5 vuotta – juhlan paikka

Dieselvoima täytti elokuussa 2017 viisi vuotta. Viiteen vuoteen on mahtunut paljon. Suunta on kuitenkin ollut koko ajan kirkkaana mielessä ja sitä kohti on menty määrätietoisesti. Dieselvoiman perustajajäsenillä on selkeä visio, jonka mukaan he haluavat lähteä rakentamaan omaa yritystään. Tämän vision kantava ajatus on edelleen sama eli tehtävämme on helpottaa juuri sinun elämääsi erilaisin varavoima- ja palopumppuratkaisuin. Arvostamme sinun yritystäsi!
Mika Peltola toteuttaa varavoimatarpeesi

Mika Peltola toteuttaa varavoimatarpeesi

Mika Peltola on sähkövoimatekniikan insinööri, jolla on alalta toistakymmentä vuotta kokemusta. Suomen Diesel Voima Osakeyhtiössä hän vastaa varavoimakoneiden ja -järjestelmien myynnistä ja toteutuksesta. Hän löytää jokaiselle juuri sopivan varavoimaratkaisun, sillä Mika panostaa asiakkaan kuunteluun projektin suuruudesta riippumatta.
Huolto on tärkeä osa kokonaisuutta

Huolto on tärkeä osa kokonaisuutta

Huolto on Suomen Diesel Voiman kokonaispaketissa erittäin tärkeässä osassa. Jos huolto on tekemättä, ei ole takuuta siitä, että laite toimii oikein. Pitkäaikainen Dieselvoiman asiakas kertoo tässä artikkelissa lisää huollon sujuvuudesta ja luotettavuudesta.
Varavoima varmistaa, että toiminta jatkuu turvallisesti sähkökatkon sattuessa

Varavoima varmistaa, että toiminta jatkuu turvallisesti sähkökatkon sattuessa

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiön asiantunteva palvelu auttaa varmistamaan riittävän voimansaannin kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Dieselvoiman osaamisen ja kokemuksen avulla pystytään suunnittelemaan kaiken kattava varavoimajärjestelmä avaimet käteen -periaatteella ja huolehtimaan koekäytöistä ja sen ylläpidosta koko laitteiston elinkaaren ajan.
Kaikki lähtee visiosta – Tuomo Hammar esittäytyy

Kaikki lähtee visiosta – Tuomo Hammar esittäytyy

Yritys tarvitsee visioita ja johtajan, joka luotsaa yritystä eteenpäin. Tuomo Hammar on Dieselvoimassa tuo johtohahmo, joka kehittää, visioi ja kyseenalaistaa, jotta kaikilla olisi parhaat eväät työn tekemiseen.

PALOPUMPUT

Palopumppu toimii sammutusjärjestelmän sydämenä varmistaen riittävän vedensaannin sammutustilanteissa.

VARAVOIMA

Varavoimakoneilla varmistetaan kriittisten järjestelmien toimiminen ja tuotannon jatkuminen sähkökatkojen aikana.

HUOLTO

Dieselgeneraattoreiden ja -pumppujen huolto ja kokonaisvaltainen tarkistus kannattaa tehdä säännöllisesti kerran vuodessa.