Kaiken varalta.

Sähköposti

info@dieselvoima.fi

Osoite

Teollisuustie 13
33330 Tampere
Diesel Power Finland Ltd.

E-mail address

info@dieselpower.fi

Address

Teollisuustie 13
33330 Tampere
FINLAND

Blog

AJANKOHTAISTA

Dieselvoima 10 vuotta

Dieselvoima 10 vuotta

Dieselvoima täytti pyöreät 10 vuotta elokuussa 2022. Mitä olemme tehneet näiden vuosien aikana ja mihin olemme menossa tulevaisuudessa? Niistä ja tietysti myös itse 10-vuotisjuhlista pääset lukemaan lisää tästä artikkelistamme. Kaiken varalta.

Etsimme huoltoasentajia

Etsimme huoltoasentajia

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö etsii jatkuvasti lisää loisto-osaajia. Olemme kovassa kasvussa ja etsimme nyt etupäässä varavoimahuollon asentajia. Asemapaikkasi on Helsingissä, työ tapahtuu kentällä asiakkaiden luona pääasiassa Uudenmaan alueella. Tarjolla on mielenkiintoisia työtehtäviä vaihtuvissa maisemissa, hurttia huumoria sekä muutenkin mukava työporukka.

Voiko varavoima auttaa, kun sähkönhinta nousee?

Voiko varavoima auttaa, kun sähkönhinta nousee?

Sähkön hinta on ollut nousussa jo hetken aikaa. Uutisissa varoitellaan vähän väliä myös talvella uhkaavasta sähköpulasta. Miten yrityksissä ja kotitalouksissa kannattaa varautua? Moni on miettinyt, olisiko varavoimasta tai sen vuokrauksesta helpotusta mahdollisiin pakkosähkökatkoihin tai niihin hetkiin, kun pörssisähkö kipuaa kohti uusia hintahuipputunteja. Vastaus on kyllä ja ei. Lue lisää.

Erikoisprojekteihin uusi vetäjä

Erikoisprojekteihin uusi vetäjä

Kuten jo aiemmin ilmoitimme, Tuomo Hammar siirtyy kohti uusia Dieselvoiman ulkopuolisia tuulia, erikoisprojektit tarvitsee siis uuden, asiantuntevan vetäjän, jolla on kykyä ja halua ylläpitää sekä kehittää tätä vaativaa projektiluonteista liiketoiminta-aluetta. Tähän...

Kevät 2022 Dieselvoimassa

Kevät 2022 Dieselvoimassa

Uusi vuosi on startannut vauhdilla ja mennään jo pitkällä keväässä. Dieselvoimassa on menossa monenlaista uutta kehitysprojektia, joista kuulette varmasti tulevaisuudessa lisää. Kevät tuo mukanaan myös muutoksen tuulia henkilöstössämme. Yksi Dieselvoiman perustajista...

Alumiinikumikaapelit – Näin muutat alumiinin kullaksi

Alumiinikumikaapelit – Näin muutat alumiinin kullaksi

Kuinka voit saada merkittäviä kustannussäästöjä hankkiessasi sähkökaapeleita väliaikaisiin kytkentöihin? Sinun tarvitsee vain ostaa alumiinikaapeleita kuparikaapeleiden sijaan. Se on niin yksinkertaista. Sen lisäksi alumiinikumikaapeleilla on monia muitakin hyötyjä.

Palopumpuissa yhteistyö tuo lisäturvaa

Palopumpuissa yhteistyö tuo lisäturvaa

Molemminpuolisesta yhteistyöstä hyötyvät useimmiten molemmat osapuolet. Suomen Diesel Voima Osakeyhtiöllä ja KSB Finland Oy:llä on takanaan useiden vuosien yhteistyö palopumppuliiketoiminnan puolella. Yhteistyön parhaita puolia ovat mm. ammattitaito, joustavuus ja hyvä, nopea kommunikaatio. Mika Korhonen KSB:ltä kertoo vientiprojektien olevan paikoin erittäin haastavia, mutta yhteistyöllä ja Dieselvoiman tarjoaman asiantuntijuuden avulla haasteista on selvitty kunnialla eteenpäin.

Varavoimahuollon asentaja, Itä-Suomi ja Uusimaa, rekry auki

Varavoimahuollon asentaja, Itä-Suomi ja Uusimaa, rekry auki

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö etsii jatkuvasti lisää loisto-osaajia. Olemme kovassa kasvussa ja etsimme nyt etupäässä varavoimahuollon asentajia. Asemapaikkasi on Itä-Suomi tai Uudellamaalla, työ tapahtuu kentällä asiakkaiden luona. Tarjolla on mielenkiintoisia työtehtäviä vaihtuvissa maisemissa, hurttia huumoria sekä muutenkin mukava työporukka.

Varavoiman käyttöikä

Varavoiman käyttöikä

Moni kakku päältä kaunis, silkkoa sisältä. Niinhän se vanha sanonta kuuluu. Tämä pätee myös varavoimakoneisiin. Ne näyttävät uusilta ja siisteiltä, vaikka hankinnasta olisi kulunut monia vuosia, puhumattakaan vuosikymmenistä. Valitettavasti mm. koneen sisällä oleva elektroniikka vanhenee jossain vaiheessa. Mitä asialle voi tehdä?

Tunnista sudenkuopat varavoimahankinnan kilpailutuksessa

Tunnista sudenkuopat varavoimahankinnan kilpailutuksessa

Harkitsetko uuden varavoimajärjestelmän hankintaa ja varavoimahankinnan kilpailutus on sinulle ajankohtaista ennemmin tai myöhemmin? Varavoimajärjestelmän hankinta on iso satsaus, jonka takia on tärkeää, että kohteeseen asennettava koneikko on kaikin puolin sopiva kohteeseen ja se palvelee täydellisesti käyttötarkoitustaan. Haluamme, että hankintasi menee kerralla oikein, eikä lisätöitä tai -asennuksia eli lisäkustannuksia ilmaannu. Kokosimme kattavan tietopaketin varavoimajärjestelmän kilpailutuksesta, jotta voit tunnistaa ja ohittaa kilpailutuksen sudenkuopat.

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiön toimitusjohtajaksi nimitetty Mika Peltola

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiön toimitusjohtajaksi nimitetty Mika Peltola

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiön hallitus on nimittänyt toimitusjohtajaksi Mika Peltolan, joka on toiminut yhtiön palveluksessa perustamisesta 2012 lähtien, johtoryhmän ja hallituksen jäsenenä ja viimeisimpänä varavoimajärjestelmät -liiketoiminnan johtajana. Nimitys tulee voimaan 1.8.2020 alkaen. Peltola tulee jatkamaan yhtiön nykyistä strategiaa ja liiketoiminnan kehitystä johtoryhmän suunnitelmien mukaisesti. Tavoitteena on Dieselvoiman toiminnan ja kilpailukyvyn vahvistaminen edelleen.

Varavoimakoneen vuokraus

Varavoimakoneen vuokraus

Varavoimakoneen vuokraus on hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitset väliaikaisesti varavoimaa joko turvaamaan sähkönsaanti kiinteistössä sähkökatkon aikana tai kokonaan syöttämään sähköä paikoissa tai tapahtumissa, joissa ei ole mahdollista saada virtaa valtakunnan sähköverkosta. Tässä artikkelissa perehdytään hinattavan varavoimakoneen vuokraukseen, joka toteutettiin hyvässä yhteistyössä kumppanien kanssa sekä tarkemmin muuntamohuollon aikaisen sähkökatkon aikaiseen varavirran syöttöön. Kiinteistön sähköjärjestelmät turvattiin syöttämällä niitä siirrettävällä varavoimakoneella.

Erään moottoriöljyn tarina

Erään moottoriöljyn tarina

Mitä kaikkea kuuluu moottoriöljyn tehtäviin varavoimakoneen tai palopumpun moottorissa? Entä miten moottoriöljy kannattaa kierrättää käytön jälkeen? Käytetyt moottori- ja voiteluöljyt on mahdollista kierrättää parhaalla mahdollisella tavalla tekemällä niistä uutta raaka-ainetta voiteluöljyyn. Miten se tapahtuu? Lue lisää asiasta erään moottoriöljylitran kertomana.

Huoltoasentajat töissä ympäri Suomen

Huoltoasentajat töissä ympäri Suomen

Huoltoasentajamme matkustavat töissään ympäri Suomen. Huoltoasentajan arkeen kuuluu niin varavoimakoneiden ja palopumppujen vuosihuoltoja, kuukausikoekäyttöjä kuin uusien koneiden asennuksia ja vanhojen saneerauksia sekä paljon muuta. Huoltasentajat ovat osaltaan turvaamassa kriittisten järjestelmien toimintaa ja varmistamassa tuotannon jatkumisen. Palopumppujen huolto varmistaa osaltaan sen, että palon sattuessa pumppu on toimintakuntoinen ja vettä saadaan palavaan kohteeseen.

Hinattava varavoiman kuljetusalusta, joka kestää mitä tahansa

Hinattava varavoiman kuljetusalusta, joka kestää mitä tahansa

Asiakas lähestyy meitä usein sellaisen ongelman kanssa, johon ei ole vielä löydetty tyydyttävää ratkaisua. Tämä on tilanne, joka tarkoittaa mielenkiintoisia pohdintoja ja pientä painetta, jotta pääsemme toivottuun ja parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Näin tapahtui myös MILTRA30 hinattavan varavoimakoneemme kuljetusalustan kanssa. Kuljetusalusta ja koko MILTRA30 -sähkövoimakone syntyivät, jotta mihin tahansa maastoon saadaan toimitettua dieselgeneraattori kestävällä ja luotettavalla kalustolla.

Hyvä varavoimahuollon asentaja, haluamme juuri sinut!

Hyvä varavoimahuollon asentaja, haluamme juuri sinut!

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö etsii jatkuvasti lisää loisto-osaajia. Olemme kovassa kasvussa ja etsimme nyt etupäässä varavoimahuollon asentajia. Asemapaikkasi on Tampereella tai Keski-Suomessa, työ tapahtuu kentällä asiakkaiden luona. Tarjolla on mielenkiintoisia työtehtäviä vaihtuvissa maisemissa, hurttia huumoria sekä muutenkin mukava työporukka.

Sisäasiainministeriö listasi pahimmat riskit: Todennäköisin on suuri sähkökatko

Sisäasiainministeriö listasi pahimmat riskit: Todennäköisin on suuri sähkökatko

Yhteiskunta on riippuvainen sähköstä. Mitä laajamittainen sähkökatko aiheuttaisi? Miten se vaikuttaisi elämääsi tai koko yhteiskuntaan? Sisäasiainministeriön julkaisemassa riskiarviossa sähkökatko listataan todennäköisimmäksi uhaksi. Tässä artikkelissa pohditaan, mistä laajamittainen sähkökatko voi johtua, millaisia vaikutuksia sillä olisi ja miten siihen voi varautua.

Tarkista ja huolla polttoainesäiliö syksyn tullen

Tarkista ja huolla polttoainesäiliö syksyn tullen

On aika valmistautua syksyyn ja viileneviin ilmoihin. Varautuessasi talven tuloon, muistathan samalla tarkastaa laitteidesi polttoainesäiliöt! Saatat ensin kysyä miksi, mutta tämä pieni toimenpide voi vielä säästää sinut monelta harmilta. Erityisen tarkkana on syytä olla, jos laitteesi on ulkona tai muuten suurten lämpötilan vaihteluiden armoilla.

Varavoimakoneen nosto ja siirto, miksi ja miten?

Varavoimakoneen nosto ja siirto, miksi ja miten?

Varavoimakoneen nosto ja siirto ei ole itsestään selvä ja helppo projekti. Mutta oikealla asiantuntijatiimillä ja yhteistyöllä se onnistuu hyvinkin vaivattomasti. Onko sinulla tällainen projekti tulossa? Anna meidän auttaa!

Insinöörien turinat: Insinööri on aina insinööri

Insinöörien turinat: Insinööri on aina insinööri

Tällä viikolla insinöörit ja toimistomme wannabe-boheemihumanistit ovat kinastelleet mm. radioaalloista. Tästä ajauduimme mielenkiintoiseen keskusteluun insinööreistä ihmisinä. He ovat usein luonteeltaan hyvin rationaalisia ja luottavat tieteelliseen faktaan enemmän kuin mutu-tuntumaan. Lue lisää havainnoistamme ja kerro, mitä mieltä sinä olet!

Haussa asentajia – rekrytoimme jälleen

Haussa asentajia – rekrytoimme jälleen

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö etsii jälleen lisää loisto-osaajia. Haussa on nyt sähkö-/automaatioasentajia sekä moottori-/ajoneuvoasentajia. Tarjolla on molemmissa mielenkiintoista työtä vaihtuvissa maisemissa, hurttia huumoria sekä muutenkin mukava työporukka.

Insinöörien turinat: Pitkähihainen t-paita

Insinöörien turinat: Pitkähihainen t-paita

– Mikä h***tti on pitkähihainen t-paita?, kysyi yksi insinööreistämme hiljattain. Oikeasti mietimme porukalla, pitäisikö jälleen tehdä työvaatetilausta ja mitä tarvitaan. – T-paita on kaikessa yksinkertaisuudessaan paita, jossa on lyhyet hihat, totesi toinen. Mikä kummallinen käsite on sitten pitkähihainen t-paita, joka on kuin varkain vakiinnuttanut paikkansa puhekielessä.

Dieselvoiman tarina

Dieselvoiman tarina

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiön tarina sai alkunsa vuonna 2012. Viidellä miehellä oli herännyt yhteinen ajatus ja visio, että asiat on mahdollista tehdä tavallista paremmin varavoiman ja palopumppujen kaupassa sekä niiden huollossa. He halusivat panostaa vahvasti kuunteluun, asiakkaista välittämiseen sekä luoda pitkät, luotettavat asiakassuhteet. Lue koko tarina!

Lauri Antila – varavoimakone ja palopumppu saa kaipaamansa huollon

Lauri Antila – varavoimakone ja palopumppu saa kaipaamansa huollon

Helppoa ja vaivatonta. Näillä sanoilla asiakkaat usein kuvaavat varavoimakoneen tai palopumpun huollon hoitumista. Homma lähtee monesti liikkeelle puhelusta tämän miehen kanssa. Lauri Antila huolehtii varavoimakoneiden ja dieselpumppujen asiakkaista tekemällä heille...

Hanna Helassalo – toimiston tehopakkaus

Hanna Helassalo – toimiston tehopakkaus

Suomen Diesel Voima on kasvanut hurjaa vauhtia vuodesta 2012 lähtien. Se on tarkoittanut lisääntyvässä määrin erilaisia toimistopuolen töitä, kuten laskutusta, raportointia jne. Toimistotöitä on siis laidasta laitaan. Hanna Helassalo vastaa nyt sujuvasti koko toimistopuolesta ja toimii johdon assistenttina.

Blackout-testi, mitä se tarkoittaa ja miksi se on niin tärkeä?

Blackout-testi, mitä se tarkoittaa ja miksi se on niin tärkeä?

Jakeluverkkojen häiriömäärät ovat viimevuosina vähentyneet mm. maakaapeliverkkojen rakentamisen myötä, mutta vastaavasti sähkön tarve ja sen kriittisyys on lisääntynyt. Kun blackout-testi tehdään säännöllisesti, voidaan varmistua varavoimajärjestelmän oikeasta toiminnasta kriittisellä hetkellä ja lisätä näin samalla laitteiston käyttövarmuutta. Tässä artikkelissa selvitämme tarkemmin, mitä blackout-testi tarkoittaa ja miksi se kannattaa varavoimajärjestelmälle tehdä.

Dieselvoima 5 vuotta – juhlan paikka

Dieselvoima 5 vuotta – juhlan paikka

Dieselvoima täytti elokuussa 2017 viisi vuotta. Viiteen vuoteen on mahtunut paljon. Suunta on kuitenkin ollut koko ajan kirkkaana mielessä ja sitä kohti on menty määrätietoisesti. Dieselvoiman perustajajäsenillä on selkeä visio, jonka mukaan he haluavat lähteä rakentamaan omaa yritystään. Tämän vision kantava ajatus on edelleen sama eli tehtävämme on helpottaa juuri sinun elämääsi erilaisin varavoima- ja palopumppuratkaisuin. Arvostamme sinun yritystäsi!

Mika Peltola toteuttaa varavoimatarpeesi

Mika Peltola toteuttaa varavoimatarpeesi

Mika Peltola on sähkövoimatekniikan insinööri, jolla on alalta toistakymmentä vuotta kokemusta. Suomen Diesel Voima Osakeyhtiössä hän vastaa varavoimakoneiden ja -järjestelmien myynnistä ja toteutuksesta. Hän löytää jokaiselle juuri sopivan varavoimaratkaisun, sillä Mika panostaa asiakkaan kuunteluun projektin suuruudesta riippumatta.

Huolto on tärkeä osa kokonaisuutta

Huolto on tärkeä osa kokonaisuutta

Huolto on Suomen Diesel Voiman kokonaispaketissa erittäin tärkeässä osassa. Jos huolto on tekemättä, ei ole takuuta siitä, että laite toimii oikein. Pitkäaikainen Dieselvoiman asiakas kertoo tässä artikkelissa lisää huollon sujuvuudesta ja luotettavuudesta.

Varavoima varmistaa, että toiminta jatkuu turvallisesti sähkökatkon sattuessa

Varavoima varmistaa, että toiminta jatkuu turvallisesti sähkökatkon sattuessa

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiön asiantunteva palvelu auttaa varmistamaan riittävän voimansaannin kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Dieselvoiman osaamisen ja kokemuksen avulla pystytään suunnittelemaan kaiken kattava varavoimajärjestelmä avaimet käteen -periaatteella ja huolehtimaan koekäytöistä ja sen ylläpidosta koko laitteiston elinkaaren ajan.

PALOPUMPUT

Palopumppu toimii sammutusjärjestelmän sydämenä varmistaen riittävän vedensaannin sammutustilanteissa.

VARAVOIMA

Varavoimakoneilla varmistetaan kriittisten järjestelmien toimiminen ja tuotannon jatkuminen sähkökatkojen aikana.

HUOLTO

Dieselgeneraattoreiden ja -pumppujen huolto ja kokonaisvaltainen tarkistus kannattaa tehdä säännöllisesti kerran vuodessa.